Şimdi Ara

italyadan ps3 ve psp getirticem yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir dostum italyaya tatile gidiyo sana ne getirteyim dedi benim de aklıma ps3 ve psp geldi.

PS3 için sorularım:Oradaki fiyatlar nedir -sanırım 500 euro-, oradan getirten herhangi biri var mı, starter pack orada satılıyo mu, gumruge takilir mi ya da takılmaması için neler yapılmalı, takılırsa ne kadar ek maliyet olusur

PSP için sorularım: tabii ki yine oradaki fiyatlar nedir, slim avrupada çıktı mı, versiyonu kopya olayına izin veriyor mu -sanırım psp için gümrük sorun olmayacaktır yanindaki çantasına koysa sorun olmaz herhalde- ve başka dikkat edeceğim olay var mi

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

• Arkadaşın madem anlıyor gittiğinde bakar starter pack varmı diye.Bu tip şeyler sorun değilki.Yanında getireceği için gümrük falan olmaz.
  • nasıl yani ps3'yi kutusu ile gule oynaya gümrükten geçirebiliyor muyuz, pardon cidden bu konuda cahilim
  • Kendime aldım dersen 1-2 taneden birşey olmaz. Ama 10 tane geçirmeye kalkarsan yemezler tabii
  • Gümrük mevzuatı sorun çıkmayacağını söylüyor, için rahat olsun.
  • yanında getirmek başka,kargoyla yollanması başka.Yanında 2 tane bile getirsen 1i kendine diğeri hediye işlemi görüyor.
  • arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler, gümrük konusunda içim rahatladı, fiyatlar konusunda bilgisi olan var mı peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox360 2.kol u baglama acil!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.