arkadaşlar merhaba, bir dostum italyaya tatile gidiyo sana ne getirteyim dedi benim de aklıma ps3 ve psp geldi.
PS3 için sorularım:Oradaki fiyatlar nedir -sanırım 500 euro-, oradan getirten herhangi biri var mı, starter pack orada satılıyo mu, gumruge takilir mi ya da takılmaması için neler yapılmalı, takılırsa ne kadar ek maliyet olusur
PSP için sorularım: tabii ki yine oradaki fiyatlar nedir, slim avrupada çıktı mı, versiyonu kopya olayına izin veriyor mu -sanırım psp için gümrük sorun olmayacaktır yanindaki çantasına koysa sorun olmaz herhalde- ve başka dikkat edeceğim olay var mi
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Arkadaşın madem anlıyor gittiğinde bakar starter pack varmı diye.Bu tip şeyler sorun değilki.Yanında getireceği için gümrük falan olmaz.
nasıl yani ps3'yi kutusu ile gule oynaya gümrükten geçirebiliyor muyuz, pardon cidden bu konuda cahilim
Kendime aldım dersen 1-2 taneden birşey olmaz. Ama 10 tane geçirmeye kalkarsan yemezler tabii
Gümrük mevzuatı sorun çıkmayacağını söylüyor, için rahat olsun.
yanında getirmek başka,kargoyla yollanması başka.Yanında 2 tane bile getirsen 1i kendine diğeri hediye işlemi görüyor.
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler, gümrük konusunda içim rahatladı, fiyatlar konusunda bilgisi olan var mı peki