Şimdi Ara

İsviçreden Iphone 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aralık ayında isviçreye 2kişi gidip 8 adet iphone 5 getirmeyi düşünüyoruz. Acaba simfree bulabilir miyiz? birde almanya ingiltereye göre isviçrede çok daha makul fiyatlar var. vergimidir sebebi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alcakkofte

arkadaşlar aralık ayında isviçreye 2kişi gidip 8 adet iphone 5 getirmeyi düşünüyoruz. Acaba simfree bulabilir miyiz? birde almanya ingiltereye göre isviçrede çok daha makul fiyatlar var. vergimidir sebebi?

Merhaba ben Isvicre de yasiyorum, Iphone 5 in piyasa bilgileri konusunda yardim edebilirim.

Su anda tek simfree Appele store da, o da 3-4 haftalik bekleme suresi veriyor, su andaki fiyatlara gelince 16gb; 729 CHF, 32gb 849CHF ve 64gb 969 Franktan satiliyor.
    Diger taraftan Almanya ve Fransa ile aralarinda assagi yukari 100 frnak kadar fark var (isvicre daha ucuz)
  • Evet orda daha ucuz ucak bileti de 300 lira fakat 3-4 hafta tedarik sureci aralik ayina sarkar mi? Yoksa hemen alabilirmiyiz. Onu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcakkofte

Evet orda daha ucuz ucak bileti de 300 lira fakat 3-4 hafta tedarik sureci aralik ayina sarkar mi? Yoksa hemen alabilirmiyiz. Onu merak ediyorum.

Net birsey soylemek pek mumkun degil, kaldiki bende bekliyorum gecen hafta telefon edip sordugumda 3-4 hafta beklemeniz gerekiyor demislerdi bu haftanin sonunda tektrar arayacagim bakim ne diyecekler ama Apple in pazarlama politikasi piyasaya az urun sur talebi kendiliginden artsin
  • Lütfen yurtdışı stok durumu ile ilgili olarak ana başlığı kullanın

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66183613
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 13
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.