Bildirim
İsviçreden Iphone 5
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: alcakkofte
arkadaşlar aralık ayında isviçreye 2kişi gidip 8 adet iphone 5 getirmeyi düşünüyoruz. Acaba simfree bulabilir miyiz? birde almanya ingiltereye göre isviçrede çok daha makul fiyatlar var. vergimidir sebebi?
Merhaba ben Isvicre de yasiyorum, Iphone 5 in piyasa bilgileri konusunda yardim edebilirim.
Su anda tek simfree Appele store da, o da 3-4 haftalik bekleme suresi veriyor, su andaki fiyatlara gelince 16gb; 729 CHF, 32gb 849CHF ve 64gb 969 Franktan satiliyor.
Diger taraftan Almanya ve Fransa ile aralarinda assagi yukari 100 frnak kadar fark var (isvicre daha ucuz) -
Evet orda daha ucuz ucak bileti de 300 lira fakat 3-4 hafta tedarik sureci aralik ayina sarkar mi? Yoksa hemen alabilirmiyiz. Onu merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alcakkofte
Evet orda daha ucuz ucak bileti de 300 lira fakat 3-4 hafta tedarik sureci aralik ayina sarkar mi? Yoksa hemen alabilirmiyiz. Onu merak ediyorum.
Net birsey soylemek pek mumkun degil, kaldiki bende bekliyorum gecen hafta telefon edip sordugumda 3-4 hafta beklemeniz gerekiyor demislerdi bu haftanin sonunda tektrar arayacagim bakim ne diyecekler ama Apple in pazarlama politikasi piyasaya az urun sur talebi kendiliginden artsin -
Lütfen yurtdışı stok durumu ile ilgili olarak ana başlığı kullanın
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66183613
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X