Şimdi Ara

İsviçre'de Yaşamak Mı Yoksa Almanya Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler isviçre güzel falan diyoruzda biraz çok boş sanki sıkılınır bence bir süre sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de ailemle mars'a taşınmaya karar verdim. kesinlikle gidebileceğimize inananlar seri like atsın.
  • hiç bir şey bilmeden nasıl yurtdısına tasınmaya karar verdin. tasınmak istiyorum diyince oluyor mu bu işler. milyoner falansın herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

paran varsa her yerde kralsın hocam ama neden bi bk bilmeden konu açıyosun bunlar için o ülkenin göçmenlik yasalarını okuman lazım. burdaki herkes yıkık, isviçreye taşınmış adam dh de napsın
    İnternette de pek bişey bulamadım ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki isviçre

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLForCE3434

İnternette de pek bişey bulamadım ki

Alıntıları Göster
    hocam her ülkenin kuralları farklıdır ve migration ofisi vardır. örnek veriyorum isveç için site bu hepsini okuyup kendi durumuna uygun olanı seçiyosun

Seçeneklerde work in sweden, study in sweden yazıyor diğer ülkeler için de az çok böyledir. En doğru bilgiyi resmi sitelerden alırsın ona ek olarak yurtdışında okuman için aplikasyon formunu yazan bütün başvuru işlemlerini yapan yerler var.

Yurtdışında iş bulmak için bazı sitelere bakabilirsin ama bunlar çook zor olasılıklar. Çoğu ülkede 1m/500k dolar ve üzeri yatırım yaparsan vatandaşlık ya da süresiz oturum izni alabiliyorsun tabiki bunu da şak diye yapamazsın, belli kuralları var.

Yine en yüksek olasılık olarak evlenme diyebilirsin ama sahte evliliklere önlem olarak 1 yıl evli kalmanız şart ve senin 1k euro üzerinde kazanman şart (kendi kendine yetebilmen) aynı şekilde evleneceğin kişinin kalacağı bir evi olmalı, ve bazı ülkelere o kadar çok başvuru var ki gönderdiğin başvuruya 2 yıl sonra yanıt alabiliyorsun

kısacası hayal kuruyosun aga..

• İsviçrede yaşamak isterdim kusursuz bir ülke

• Almanya bence.Isviçre çok pahalı ayrica Almanya daha gelismis bir ulke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.