Şimdi Ara

İsviçre’de burkaya ilk para cezası kesildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İsviçre’de burkaya ilk para cezası kesildi

İsviçre'nin Ticino Kantonu'ndaki Chiasso kentinde kamuya açık alanda burka giyen Kuveytli turiste 100 Frank (yaklaşık 300 TL) para cezası kesildi.

İsviçre polisi, bir restoranın önünde duran kadına Ticino Kantonu’nda burka giymenin yasak olduğunu söyledikten sonra para cezasını kesti. Para cezasını ödeyen kadın burkasını çıkarttı. Blick gazetesindeki habere göre, daha önce Lucano kentinde de 6 Arap turist burka giydiği için uyarılmıştı. Ancak polisten özür dileyen ve yüzlerini açan Arap kadınlara para cezası kesilmemişti. İtalyanca konuşulan Ticino Kantonu’nda 1 Temmuz 2016 tarihinden bu yana kamuya açık alanda burka giymek yasak.Yasak kararı, Ticino halkının 2013 yılında kurduğu inisiyatif çalışmaları sonunda alınmıştı. Ticino, İsviçre’de Arap turistlerin en fazla ziyaret ettiği kantonlardan biri olarak biliniyor.

• Tabi olaya baktığımız zaman sözde islam olan ama islama zarar veren örgüt yüzünden insanlar korkuyoe ve güvenlik olarak bunu seçiyor.

Dini uygulamaya engel olmaya karşıyım ama onlarda güvenlik için yapıyor.

Garip bir şey Allah islam aleminin yardımcısı olsuun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru bir karar.Giyen insanın cinsiyeti bile belli olmuyor tam olarak.Güvenlik için yapılması gereken bu aslında.
  • keşke türkiyede de yasak olsa
  • Ben bile bunları sokakta görünce tetikte oluyorum,saldırı pozisyonu alıyorum karşıdan gelebilecek bir saldırıya karşı(canlı bomba bile olabilir bilemessin).Avrupalıları düşünemiyorum bile ne hissettiklerini,doğru karar ama eksik.Sınır dışı edilmeliler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METMETALLICA -- 6 Ağustos 2016; 11:29:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.