Şimdi Ara

İşverenlerin Bayan Eleman Aranıyor Takıntısı!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Erkekler bazen parasız olsa da kızların gözünde bir şekilde ezik görünmemek için sattıkları şeyi öyle yada böyle alıyorlar..

    Satış konusunda kadın avantajlıdır, çok güzel kadın karşısında erkeğin beyni stutter yapıyor zaten.
  • İşveren bi senin sıfatına bakacak bi o bayaağnın sıfatına.
    Sen olsan da bayaağn eleman girsin yerime dersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar bacak arasına düşkün insanımız var ki. Utanıyorum yeminle. Ne berbat bir yerde yaşıyoruz yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

    Yanındaki esnaf'ın yanına giren işçisi motor olduğu için ilan veren dükkan sahibi de heveslenip bayan eleman arıyor.Şahit olduğum esnafların bir çoğu sapıktır hepsinin de kız çocuğu olup hiç birinin empati duygusu yoktur.O tarz adamların yanına işe gireceğinize işsiz kalın daha iyi.
    maalesef öyle. daha ötesi de var. liseyi yarıda bırakıp işe giren biri vardı yan sınıfta, asgari ücretten az alıyor, komşu esnaf da yararlanıyor diyordu iş yeri sahibi.
  • atacanaslann A kullanıcısına yanıt
    Bu başarı mı sence ?
    Kadını bir ürün gibi firmalara gönder biraz cilve yapsın erkek de ağına düşsün.
    Bu kesinlikle başarı değil.
    Ki zaten bunu yapan kadınlar çok çevrede ama sattıkları ürün farklı.
  • kadın işleri değilde düzgün iş bak sıkıntı kalmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dumura Uğrayamayan Adam

    O kadar bacak arasına düşkün insanımız var ki. Utanıyorum yeminle. Ne berbat bir yerde yaşıyoruz yahu
    bu konuyu nereden baksan elinde kalıyor, genel olarak arkadaşların da belirttiği gibi hem ürünü daha çok satsın hem de arada taciz edeyim gözüyle bakan işverenler,ve analizlerle belirtildiği gibi kadınlar satış yapınca ürünlerin 2 kat fazla satılması, yani kim tarafından biz, yani halkımız, arz talep gibi bir şeye dönüşüyor gittikçe, bu rezilliğin neresine baksan mide bulandırıyor artık!!
  • kadin iyi satar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orta doğu ülkesi olduğumuz için kadın, bulunduğu her yere müşteri çeker. Şeyiyle düşünen bir millet olduğumuz için normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    Orta doğu ülkesi olduğumuz için kadın, bulunduğu her yere müşteri çeker. Şeyiyle düşünen bir millet olduğumuz için normal.
    maalesef, doğru tespit
  • Başarı, cilve yapmak zorunda değil kadın. İkna kabiliyeti daha iyidir öyle satmıştır. Göze daha çok hitap ediyordur insanlara daha sıcak geliyordur pazarlık yaptığı insan. Yorumunuzda cinsiyetçilik tavan olmuş sizin de. Genel başarı oranına göre bir tercih yapılmış burada, doğru olan yapılmış. Senin işin olsun diye kimse kârından 150.000₺ kaybetmek istemez bahsedilen miktar diğerinin 2-2.5 katı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patronlar kendilerini tatmin ediyor !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. Satış tecrübesi 10 yıl olan adamı tecrübesiz boylu alımlı tecrübesiz kıza tercih ediyorlar kendim bizzat şahit oldum..
  • Ogrenciyken yazin Sultanahmet'de 4 yildizli bir otelde calismistim bellboy olarak. Otel sahibi bir tane motor kadin calistiriyordu sekreter olarak, yaptigi hic bir is yoktu otel sahibinin odasina gider gelirdi gunde defalarca :). Maasini da dolar olarak oduyordu adam. Ben Bellboy girmistim kadin butun gun sevisip, cay icerken bana yerleri sildiriyordu, benim isim olmadigi halde resepsiyona falan baktiriyordu. Aldigim para 1300 TL idi o zamanlar. Kadin ise sadece 250 grama sahip oldugu icin ayda 3-4 bin tl kazaniyordu dolardan cevirdiginde. Keza mezun olduktan sonra da bizim siniftan tum kiz arkadaslarim is buldu ama erkeklerin bir cogu issiz ya da cok kotu yerlerde calisiyorlar. Turkiye'de diyorlar ya kadina baski var, her baba ve her sevgili, koca biliyor diger erkeklerin nasil oldugunu. Bazilari kendinden biliyor. Aslinda Turkiye'de kadin oldugu icin kadina baski yapilmiyor, diger erkeklerin nasil pislik oldugu bilindigi icin korumak istiyor bir cok baba ve es.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kelise

    Ogrenciyken yazin Sultanahmet'de 4 yildizli bir otelde calismistim bellboy olarak. Otel sahibi bir tane motor kadin calistiriyordu sekreter olarak, yaptigi hic bir is yoktu otel sahibinin odasina gider gelirdi gunde defalarca :). Maasini da dolar olarak oduyordu adam. Ben Bellboy girmistim kadin butun gun sevisip, cay icerken bana yerleri sildiriyordu, benim isim olmadigi halde resepsiyona falan baktiriyordu. Aldigim para 1300 TL idi o zamanlar. Kadin ise sadece 250 grama sahip oldugu icin ayda 3-4 bin tl kazaniyordu dolardan cevirdiginde. Keza mezun olduktan sonra da bizim siniftan tum kiz arkadaslarim is buldu ama erkeklerin bir cogu issiz ya da cok kotu yerlerde calisiyorlar. Turkiye'de diyorlar ya kadina baski var, her baba ve her sevgili, koca biliyor diger erkeklerin nasil oldugunu. Bazilari kendinden biliyor. Aslinda Turkiye'de kadin oldugu icin kadina baski yapilmiyor, diger erkeklerin nasil pislik oldugu bilindigi icin korumak istiyor bir cok baba ve es.
    "Keza mezun olduktan sonra da bizim siniftan tum kiz arkadaslarim is buldu ama erkeklerin bir cogu issiz ya da cok kotu yerlerde calisiyorlar."




  • Dünya kadar malın olacağına fındık kadar dıbın olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sektörden sektöre değişiyor tabi erkek-kadın çalışan bulundurmak.

    Çalıştığımız bir firmada paketlemede çalışanların hepsi kadın. Ve oldukça ağır iş yapıyorlar.

    Üretimde de kadın çalıştırmak bazen iyi olabiliyor. Neden mi? Genç alıyoruz işe iki gün geliyor üçüncü gün telefonlarımıza çıkmıyor. İhtiyaç sahibi borcu olanın elinden tutuyoruz iş veriyoruz adam yine kaçıyor. Ya evine haciz gelecek çalışmayıp ne yapacaksın. Haftasonu tatil,asgari ücrette vermedik-vermeyiz de.Gelip gitmen toplu taşıma değil. Yemeğin önünde daha ne olsun. Her türlü olanak tanıdık yine de yarı yolda bıraktılar.

    İş sorunu var ama daha çok işi beğenmeme var ülkemizde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hadi küçük işletmeleri geçtim, bundan birkaç ay önce ülkenin en önemli havayollarından birinin ilanında bayan hostes aranıyor ilanı vardı, aramızdan bazıları diyebilir ya zaten o kadın işi diye, öyle birşey yok, artık her uçak en az 2 erkek host bulundurmak zorunda, keza uçak firmalarının %80 hostesi varsa anca %20si erkek hostdur, hala kadın açığın mı var, bu neyin ısrarı?
  • kapitalist dünyanın çarkları arasında dünyaya geldiğinizi ne çabuk unutuyorsunuz :) sabahları afiyetle tükettiğiniz o yumurtalar için bile size daha fazla verim almak adına civcivler daha doğduğu anda erkek olanlar öldürülüp mama yapılmaya dişi olanlar büyütülmek üzere çiftliklere gönderiliyor kapitalist düzende ihtiyaç duyulmayana yer yoktur bugün ihtiyaç duyulmayana ne olduğunu doğduğu anda direkt öldürülen erkek civciv olarak görmektesiniz yarın robotların dünyasında vasıfsız ve fakir olanların yaşamaya bile layık görülmediği dünyayı göreceksiniz.
  • Birde şuna tav oluyorum. "Bayan masöz", "Bayan Hostes" zaten kadın mesleği olanlara inatla bayan diye belirtiyorlar. Host ile Hostes, Masör ile masöz arasındaki farkı bilmeyen angutlar vardır diye mi böyle yapıyorlar acaba..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.