Şimdi Ara

ISTIRAP.exe virus scan RESULTS!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu "hilaladam" ı temize çıkarmaz herhalde!?..

Kullanmaz olaydım

.. BackDoor un ne olduğunu bilen var mı ?

• backdoor=Arka kapı

bilgisayar vede yazılım dilinde kısacası şuna denir
    Arka kapıdan girerim girerken kimseye sormam girerim ne varsa çalarım çıkarım yani kötü bişii,fazla yorum yapamıyorum..
  • arka kapı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

backdoor=Arka kapı

Arka kapıdan girerim girerken kimseye sormam girerim ne varsa çalarım çıkarım yani kötü bişii,fazla yorum yapamıyorum..

peki bu ıstırap knight online a x trapsiz grebilmek için bu arka kapıyı kullanıyor olamaz mı?
    ki bence öyle.
    benim kanaatım bu dosya temiz.

kullanmıyorum ama bence temiz göründü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineered Rock -- 16 Nisan 2007; 21:34:36 >
  • bendeki ısdırap ı sana taratayım bekle..ter temizss koyarım
  • kanka 1 yıldır onun koxpunu kullanıyorlar bişe olmyuo sendemi olıyı halala sen onu nerden indirdin onu ögrenebilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

backdoor=Arka kapı

yazıklaaaan.. belkide giriyodur ama öööle dolaşıp cıkıp gidiodur bişiyler çalımıodur
    belki çok çok ii bi insan hıııı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben hilaladamın kendi sitesinden indirdin 1474 çıktığından beri kullanıyorum daha da bişe olmadı.Ama bazı forum sitelerinde içine trojen koyarak yayınlıyolar
  • kullanıcı ve şifrenizi ıstırap ı yazanlar kendilerine de yolluyorlar bu şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMİN16

kanka 1 yıldır onun koxpunu kullanıyorlar bişe olmyuo sendemi olıyı halala sen onu nerden indirdin onu ögrenebilirmiyim

+1 başka forumdan indirmiş adamlar trojen keylogger falan koymuslar içine burada da bize virüslü diyor bende var tertemiz exbilgiden indirdim !
  • ztn bu program başlı başına bir virüs oyuna girmek için x trapı devre dışı bırakıyorsun yani illaki oynamak istiyorsan hep bu şüphe ile yaşayacaksın yani oyuna girmem için gereken virüsün içine başka bir virüs daha koyduysa şeklinde ben charımı riske atamam 72 lvl girmiyor daha iyi
  • YA ARKADASLAR KOXP KUALNMAYA SONUNA KADAR KARSİYİM AMA SONUCLARDADA GÖRDÜNÜZ GİBİ NORTON KASPERSKY V.B ÜNLÜ VE İYİ VİRÜS PROGRAMLARI BİSEY BULMUYO YANİ BENCE BİSEY OLMAZ DANDİK İSMİ BİLE DUYULMADIK VİRÜS PROGRAMLARI BİSEYLER BULUYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOAGANOSİE -- 16 Nisan 2007; 21:42:26 >
  • Yalançı herif bide şeref.iz... yapıyorsun biraz erkek ol Ben 1 yıldan belli koxp kulanıyorum hiç böyle şeyle karsılaşmadım ayrıca iyiki koxperim BURADAN HİLALADAMI TEBRİK EDİYORUM PATCH GELİRSE KOXPUNU 4 GÖZLE BEKLİYORUM
    .....

SENİ SEVİYORUZ HİLALADAM
    Exbilgiye burdan tsk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: magemiz

Yalançı herif bide şeref.iz... yapıyorsun biraz erkek ol Ben 1 yıldan belli koxp kulanıyorum hiç böyle şeyle karsılaşmadım ayrıca iyiki koxperim BURADAN HİLALADAMI TEBRİK EDİYORUM PATCH GELİRSE KOXPUNU 4 GÖZLE BEKLİYORUM
    .....

SENİ SEVİYORUZ HİLALADAM
    ****ye burdan tsk.

Bende koxperım bi tek hilaladamın kini kullanıyorum hiç koxptan hack yemedim
  • Artık Hilal adamın her programındaki monoton virüs ler
    Ben onun sitesinden bir şey indirince taratmıyorum bile
  • Arkadaşlar,
    Backdoor un arka kapı olduğunu biliorum. İşlevleri nelerdir bu malware in ? onu sordum

Bu arada.. onu e.x.b.i.l.g.i den indirdim. ben içinde virus var demiyorum, sadece girdiğimiz bilgileri yollayabilir onu demek istedim...
  • zorla kullan demiyo kimseye kullanan kullanır burda adamı eleştirmeyin.
  • Ben tarattım bişey bulamadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: magemiz

Yalançı herif bide şeref.iz... yapıyorsun biraz erkek ol Ben 1 yıldan belli koxp kulanıyorum hiç böyle şeyle karsılaşmadım ayrıca iyiki koxperim BURADAN HİLALADAMI TEBRİK EDİYORUM PATCH GELİRSE KOXPUNU 4 GÖZLE BEKLİYORUM
    .....

SENİ SEVİYORUZ HİLALADAM
    ****ye burdan tsk.

Yazık vallaha yazık sana.. İnşallah en kısa sürede itemli bir şekilde banlanırsın

Num@n abi, edit pls..
  • ben 2 tane trojen buldum bunun ıcınde
    size tavsiyem ad ware le veya ivido ile taratmanız çunku bu program çalıstıgı anda baglantı kuruyor siteyle bence kullanmayın her ne iş için kullanoyorsanızda bence bu tıp adamların pesınde oldugu sey senın ıtemın charın v.s. degıl daha önemli mesela banka bılgılerı hesap lar
    BIRDE bu vırus total zaten kendısı söluyor bızım yaptıgımız taramalar %100 dogru degıldır dıye

HER KOYUN KENDI BACAGINDAN ASILIR ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slK_200 -- 16 Nisan 2007; 21:49:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.