|
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (409. sayfa)
-
-
ben 51. hukuk dairesini kaç oldu arıyorum telefolara bile bakmıyorlar
-
Hepsi ayri telden caliyo -
Benim dosya 2023 Kasım da açılan dosya daha sıra gelmez diye düşünüyorum -
En az bir 3 sene ... -
martta 5 yıl bitecek. ayrıca davayı açmam değil istinafta bekleme süresi 5 yıl
-
Bugün itibariyle benim dosyada sonuçlandı. Karşı taraf istinaf etmişti esastan reddine karar çıkmış. Darısı diğer bekleyenlere inşallah. Çok geç geldi adalet para pul oldu ama kazanmanın keyfi başka. Kaç güne parasını alabiliriz bilmiyorum pazartesi avukatı arıyacağım. Zaten icrada alacaklı gözüküyordum durdurulmuştu sadece faizi icrada işliyordu 157 bin liraya ne kadar alabileceğiz bakacağız. -
Avukatimin seni aramis olmasi gerek vekaletin onda oldugu icin sonuclandigi gibi onun haberi oluyo....hayirlisi olsun -
İcra dosyamda bugun kapandi avukatim aradi para bugun hesabima yaticakmis...Dosya hesabimda gozuken para 155 bin tl di.Hesabima yatan parayida yattigi gibi buraya yazicam bekleyen arkadaslar aradaki farki gorur -
Arkadaslar elime net 105 bin tl gecti yani 3 te 1 avukat ve vergiye gidiyo bilginiz olsun insallah herkes en kisa zamanda istedigi guzel haberleri alir -
Bence değer kaybı davasıda açman lazım ama yinede sen bilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerşahan -- 12 Kasım 2024; 20:22:29 > -
Avukat ile yüzde kaç anlamıştın, birde benim dosya bamda sonuçlanmış ama 7.iş mahkemesinde hala istinafta gözüküyor aradım posta ile evrağındi gelmesini bekliyoruz dediler. Toplam süreç ne kadar sürüyor ortalama
-
Avukatla %10 anlasmistim....ben dosya bakildiktan 3-4 hafta sonra para elime gecti -
62. Hukuka ulaştım nihayet sonuç korkunç. 2016 yıllarına bakıyoruz dediler benim dosya 2024 29. Hukuktan taşımasalar 1 sene içerisinde biterdi. -
Senin dosyan hangi dairede olursa olsun 3 . 4 yıldan aşağı bakılmaz
-
Allah yardimcin olsun -
3 sene oldu zaten istinafa gideli. -
anladım teşekkürler
-
senin davan hangi yıl açıldı ona göre bakacaklar. benimde 51, hukukta bu 3. aktarıldığı mahkeme. 2020 mart ayında istinafa gitmişti ama 51. hukukta dosya açılışına göre bakıyor. 62. hukuk yeni açıldığı için bütün dosyalar 2024 ile başlar ama dediğim gibi dava açılış tarihine göre bakarlar
-
istanbul bam 31. hukuk var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X