Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Erm82 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.284
Cevap
95
Favori
1.163.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha yolun başındasınız arkadaşlar ben 2009 yılından beri davanın sonuçlanmasını bekliyorum:)

• Konya BAM 8.Hukuk 'ta dosyası olan varmı alacak davası.Numarasi ve durumu nedir.Benim ki 2019/30**.Suan incelenen dosya numarası nedir.Yardimci olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden bu kadar uzun sürdü?

• Arkadaşlar benim istanbul 49. Bam da bekleyen dosyamda sanırım bi kıpırdama oldu, karşı taraftan tahsil edilmesi için "harç tahsil müzekkeresi" diye bi belge eklendi. Bunun anlamı sizce dosyayı açıp bakmışlarmı yoksa sırayamı almışlar, sizce bu bir sonuca yaklaşıldığına dair bir işaretmi?
  • Sevdakc S kullanıcısına yanıt

Az önce aradım 9. Hukuk dairesini dosya numaram 2019-118. şuan incelemede 1 ay sürer sistemde gözükmesi dedi haberiniz olsun

• Erkan Emre Çakır E kullanıcısına yanıt
    118 mi ? Yanlıs mi yazdınız acaba?
  • Sevdakc S kullanıcısına yanıt

1188 pardon şuan hakim beyde incelemede dedi 1 aya sistemde gözükür dedi

• Ankara 8 hukuk. Dairesinde alacak dosyası olan yokmu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Erm82

Arkadaşlar benim istanbul 49. Bam da bekleyen dosyamda sanırım bi kıpırdama oldu, karşı taraftan tahsil edilmesi için "harç tahsil müzekkeresi" diye bi belge eklendi. Bunun anlamı sizce dosyayı açıp bakmışlarmı yoksa sırayamı almışlar, sizce bu bir sonuca yaklaşıldığına dair bir işaretmi?

Aynı durum bende de söz konusu. Bilen birisi bilgi verirse seviniriz.

• kaganu K kullanıcısına yanıt

2019/2. ayda istinafa giden dosyam için 2019/3.ayda bendede görünen bir şey, fakat hala beklemedeyim.

• Ankara 30. Hukuk 2020/700 dosyalara bakmaya başlamışlar dosyası olan arkadaşlara duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEVGİ ER

2019/2. ayda istinafa giden dosyam için 2019/3.ayda bendede görünen bir şey, fakat hala beklemedeyim.

Sizin hangi bam ve dosya numaranız kaçtı

• İzmir 3 hukuk ne alemde yatıyor bunlar sanırım ankaraya maşallah yani

• Süleyman manisa S kullanıcısına yanıt
    Ankara'da aynı yeni açılan hukuk mahkemelerine 2019 dosyalarını kaydirdilar 2020 yeni dosya numarası verdiler direk 2020 dosyadan başladı ama 5 ayda 700 dosya bakmışlar
  • Anladım işe iade dosyası var arkadaşımın 2 yıldır gelmedi siz düşünün artık gerisini

• İstanbul bam 32. Hukuk bilgisi olan varmı kaçlı dosyalara bakılıyor alacak davası

• Erkan Emre Çakır E kullanıcısına yanıt

Ankara bam 9. Hukuk 2019/800

• izmir 3. hukuk dairesi kıdem tazminatı,ihpar tazminatı davası .dosya 2019 mayıs aynda açıldı dosya no 2019/ 11XX hala dosya durumu açık yazıyor 2yıl omuş daha ne kadar beklencek .

d0syası 2018 ile 2019 yılında açılıp bitmiş kimse yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddi35 -- 16 Şubat 2021; 20:11:40 >
  • SEVGİ ER S kullanıcısına yanıt

Ben dün aradığımda 1188 nolu dosyam incelemedeymis bana öyle söyledi 9. Hukuk dairesinin kalemi. Sizinde karar yazılır bence yakın zamanda yarın bı daha arayın isterseniz dosya durumunu söylerler tahminimce

• İyi günler. İstanbul Bölge Adliyesi 26. Hukuk dairesi alacak davası 2018/336x lü dosyam 11. şubat tarihi ile karar yazılmış. Fakat uyapdan baktığımda dosyam hala açık gözüküyor. Kararın uyap a düşmesi ve haklarımı almam ne kadar sürer? Kararın erkenden düşmesi için ne yapabilirim? İcra dosyası 30,500 faizli tutarı avukat ile %18 anlaşmıştık. 30.500 içinde 2.500 gibi bir tutarda vekalet ücreti olarak sanırım. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.