Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ByM4ster Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.190
Cevap
85
Favori
1.127.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Edevlet uygulaması yüklü telefonumda, arama kısmına uyap yazdığımda uyap ile ilgili hiçbirşey çıkmıyor, sadece dosya sorgulama çıkıyor. Ordada ön inceleme için atama bekliyor yazısından başka bir bilgi yok. Uygulama harici internetten giriiş yaptığımda da, tarif ettiğiniz şekilde giriyorum ama sayfa açılmıyor..giriş yaptığıınız adres linkini yazabilirmisiniz rica etsem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İst Bam 25.hukuk 2017 Mayıs istinafa gitti dosya no:1503.Alacak dosyalarda daha yeni 2017/1000 e yaklaşmişlar.2018 dosyasi bekleyenlerin Allah yardimcisi olsun.Ve bizimde :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan2834 -- 28 Kasım 2018; 18:40:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpi2010 A kullanıcısına yanıt
    Pc den dene iphone ise safari açmıyo linkten sonra e devlet şifreni gir dosya sorgulamaya bas

vatandas.uyap.gov.tr/

• Az önce yaptım sorun yok

• Yusufavşar Y kullanıcısına yanıt
    dosya sorgulama da yargı türü : hukuk yargı birimi: iş mahkemesi mahkeme 25. iş dosya sorgula diyorum istinafta ki dava görünüyor .. görüntülü dediğim de dosya bilgileri taraf bilgileri evrak safahat evrak gönderme ödeme ( benim ve karşı tarafın yaptığı harçlar) tah./ red bilgileri var tutar yazan yer nerede yanlış yerler mi bakıyorum.. icra ya verilmedi daha
    Tamamdır, bukez oldu. Çok teşekkür ederim..
    Peki ; alacak miktarı mı, yekün hesap mı, yoksa bakiye borç yazan yerdeki miktarmı alacağımız para?

• Alpi2010 A kullanıcısına yanıt
    En alttaki yekün 👍

• Sistem hızlı işlese keşke. 3 yıl 8 ay önce mahkemeye verdim. 6 aydır da dosyam Ankara 9.BAM da istinafta..iki hafta önce aradım, henüz 2017 nin dosyaları bitmedi, 2017/4600 son dosyaymış. Sonra 2018 dosyalarına geçcez diyor.yani 2019 da 2018 in dosyalarına başlayacaklarmış. Benim dosyamda 2018/2500 küsürlerde.. Bu demek oluyor ki yaklaşık 1 yıl daha bekleyeceğim, dava 5 yıl sürmüş olacak, adalete bak, teraziside kaymış, temelini de su basmış.Canım Ülkemin a' dan z 'ye her konusunda Allah bizlere sabırlar versin...

• Benim davam 2014 de açıldı ve yeni karar çıktı Mayıs’ta istinaf gitti ama nekadar kazandığımı göre miyorum uyap da dosya var başka bir şey Yok bilen yardımcı olsun 05418823928 numaram

• aydın alper 34 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim nasıl buluyorsun bana da yardım et 05418823928 rica ediyorum lütfen

• hala öninceleme için atama bekliyor bir yıl oldu ankara 5. hukuk dosyaya bakamadı alacağımızı alamadık
  • aradım ankara bam 5.hukuk dairesini dosya sırasını bekliyor sene sonuna kadar önincelemeye alınır diyor az kalmış diyor 4000 deymiş dosya sırası
  • Sinan2834 S kullanıcısına yanıt
    vay arkadaş askerlik bile bu kadar çileli geçmiyor. benim dosya 2018/3410 daha yeni 10 gün oldu istinafa düşeli. he istinafa düşene kadar zaten 2 ay geçti. baya çömez durumdayım. :) 2017 bitmedi diyorsun ki bende istanbul bam 10 hukuktayım. aradığımda sırayı bile söylüyemiyorlar sadece vereceğimiz bilgi henüz 2017 ler inceleniyor. net kafada şimşekler çakıyor zaten 1 buçuk yıl gibi süreceği. bi acil atılım yapmazsa bu sistem çöker. çökmüş durumda zaten. işin içinden çıkılacak gibi olmayana kadar müdahale etmiyorlar.
    Kardeşim nasıl görcez ben yaptım göremedim uyaptan bir yardımcı olsan 05418823928 numaram

• Samsunluali S kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan yap

Uyap yaz. Vatandaşlık kısmını seç.

E devlete yönlendirecek seni sifreni gir devam et

Dosya sorgulaya tıkla

İcra bilgilerini gir

Sağ altta dosyayı görüntüle var ora bas bukadar

• Ankara bölge mahkemesi 5.hukuk dava karara çıktı yazıyor ama ses seda yok napmamiz gerek 15 günü geçen yazismada sikeyt dilekçesi yazilabiliomus ne kadar daha bekleriz 1 ay oldu 😣

Onu yaptım benim icram var onu görüyorum miktar felan yazmıyor tazminat yani öğrene medim

• Valla yapamadım bulamıyorum nekadar para alacağımı

• Samsunluali S kullanıcısına yanıt
    vatandas.uyap.gov.tr/
    Bu link ile giriş yap.
    Uyap Bilişim Sistemi açılacak.
    Altta E-şifre Aracılığıyla Giriş e tıkla.
    TC kimlik numaran ve E-devlet şifren ile giriş yap.
    Uyap Vatandaş sayfası açılacak.
    Sağ üstte adın ve soyadının yazdığı yerin üstünde üç çizgi şeklindeki menüye tıkla.
    Dosya sorgulama ya tıkla.
    Yargı Türü nü tıklayıp icra yı seç.
    Yargı birimi ni tıklayıp icra dairesini seç.
    Mahkemeye tıklayıp çıkan icra dairesini seç.
    Dosya sorgula ya tıkla.
    En altta sağda dosya görüntüle ye tıkla.
    Bukadar. Umarım olur...

• Bu 24 bın 901 tl benım hesabıma yatacak olan paramıdır dava bıtınce

ve ben bu davayı avukata nasıl satabılırım

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.