Şimdi Ara

İstiklal bombacısının MHP'li ilçe başkanının üzerine kayıtlı hat ile görüşmesi... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu olayıda tutup çeviren, bir sorun göremeyen, yav başkası yapmıştır diyen elemanlar var. Bunu sıkıyorsa şehit ailelerinin karşısında da söylesinler. Klavye delikanlılığı yapmak ne kadar kolay ???

Koskoca bilmem nerenin, bilmem ne partisinin ilçe başkanı adına hat çıkarılıp çıkarılmadığını kontrol etmeyecek. Ben marketten aldığım fişi kontrol ediyorum, e devletten ikametgahında oturan insanları kontrol ediyorum vs. bilmem başkanı bunu yapamayacak. Hayır bir kere olsunda telefon şirketleri bu duruma uyanmayacak vs.

Gelde küfür etme şimdi…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • batar B kullanıcısına yanıt

Dezenformasyon yasası seçimde yapılacak olan hile hurdalarin hızlı bir şekilde sosyal ağlarda paylaşılmasını engellemek için yapıldı. Oy calma hazırlığı.

Kanıtı mı?

Yasanın yururluge girme tarihi mayisa ertelendi.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batar B kullanıcısına yanıt

Sırf telefonuna bylock yüklenmis diye yuzbinlerce insanı kuru yaş demeden tutukladiniz. Size gelince mi adalet?

Sizin adalet sağlama yönteminize göre gayet yeterli bir delil. Suçlu suçsuz farketmez. O hat bu adama aitse herkesi hapse attığın gibi atacaksın.

Bundan daha basit delillerle akp nin hayatını karartmadigi adam yok. PKK li itlerin ifadesiyle bu ülkede generaller yargılandı.(gizli tanık) Milletin başına ördüğünüz coraplara göre kiyaslayınca bence direk içeri atılmalı. Ne yapalım suçsuz ise? Akp adaleti bu ! Gülü seven dikenine katlanacak.

• Bir atasözü : " Yangın olmayan yerden duman çıkmaz. "

• Valiye mi düşmüş parti ilçe baskaninin basın sozculugunu yapmak. Biz bildiğin Nasyonel sosyalist Nazi partisi dönemine girmisiz.

İlçe baskani kim? Vali ne alaka?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.