Şimdi Ara

istihzadan python öğrenmeye başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstihzadan python öğrenmeye başladım. ilk yazılım maceram bu. henüz print fonksiyonundayım, flush vs. öğrendim şu ana kadar. yalnız çok fazla pratik yapamıyorum, yani pdf den okuyup kendi kafamdan öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum o kadar. nasıl çalışabilirim tecrübeli arkadaşlar tavsiye verirse sevinirim.

    ingilizcem çok iyi değil, zaten python seçmemin sebebi de türkçe kaynak olmasıydı.



  • Tamamen istihzadan gitme. Youtube'da "yazılım bilimi" kanalının "python3" dersleri var. Ben ordan takip ediyorum. Örneğin while döngüsündeyim. İzledim uyguladım. Sonra yazdığım programı biraz daha geliştirdim. Kafam karıştı, hemen açıyorum istihzanın belgesini oradan while döngüsü okuyorum iyice kavrıyorum. Ben böyle yaparak pratik çalışıyorum. Bazen eğitim videosunu iki kere izlediğim oluyor ama kavrıyorum bu sayede. Sana da böyle yapmanı tavsiye ederim. Tamamen istihzadan gidersen sıkılırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axlrose. -- 24 Ocak 2017; 0:33:30 >
  • İngilizce anlayabiliyorsan udemy de güzel ve uygun fiyatlı dersler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -sKypeR-

    Tamamen istihzadan gitme. Youtube'da "yazılım bilimi" kanalının "python3" dersleri var. Ben ordan takip ediyorum. Örneğin while döngüsündeyim. İzledim uyguladım. Sonra yazdığım programı biraz daha geliştirdim. Kafam karıştı, hemen açıyorum istihzanın belgesini oradan while döngüsü okuyorum iyice kavrıyorum. Ben böyle yaparak pratik çalışıyorum. Bazen eğitim videosunu iki kere izlediğim oluyor ama kavrıyorum bu sayede. Sana da böyle yapmanı tavsiye ederim. Tamamen istihzadan gidersen sıkılırsın.

    teşekkür ederim hocam, kanalı inceliyorum. istihza yazılı olduğu için uzun süre çalışmak sıkıcı oluyor, ayrıca birden başlayınca 30 dakikada sayfalarca ilerleyebiliyorum, bu sefer başta öğrendiklerim tam oturmamış oluyor. daha yoğun bir şekilde öğrenmem lazım.




  • Pratik istiyorsan, 100 Soruda Python Konuma bakabilirsin. 100 Soruda Python'ı Türkçe uzun uzun açıklamalarla hallediyoruz. 15 soru devirdik şimdiye kadar. heveslimuhendis.com ve python.tc 'de yazıyorum. Gözün korkmasın hiçbir şeyden, beklerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.