Şimdi Ara

İsteyipte wow kuramamak , Kurupta oynuyamamak ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3ü us ve kopya 1i eu ve orjinal klasik wow Cdsi
    2si us ve kopya 1i eu ve orjinal Burning Craused Cdsi
    son olarak elinde 1 tane us wolk Cdsi olupta bunların arasından adam akıllı wow yükleyememek nasıl bişeydir sizce ?

4 gb kotalı bir insanın büyük bir heyecanla wolkuda yükledikten sonra 3.0.1-3.0.2 patchine kotasından 500 mb ayırıp sabahtan akşama uğraştığı hedefine ulaşmasına adımlar kala patchler bittiğinde o patchin bozuk çıktığında kotaya 8/1 oranında giren hesabamı yanayım yoksa 6-7 saatlik emeğime mi yanayım demektir ...

Çevresindekilerin kendine müslümanlık yapıp sana wotlk cdlerini ve patchleri vermemeleri ile birlikte ,

Wow oynamak için 150 km uzakta oturan bursadaki arkadaşından wotlk cdsini istemek....

kotalı olduğun için indiremediğin 3-4 gb kadar patchi sana 100 km uzakta olan çanakkaledeki arkadaşından o patchleri dvdye yükleyip yollamasını istemektir...

Wow private server kurmak için adam topladığın halde gruptaki her elemanın haricinde bilgisayarında patchsiz wow ile bulunan birisindir sen ...

büyük rakamlı patchleri görüp çok büyük heves ettiğin halde adsl faturasının getireceği zararı malesef gözardı edemiyerek yine oyununla bütünleşememektir...

Pc nin temasının wow olduğu hâlde pcsinde wow olmayan elinde bu kadar cd olmasına rağmen adam akıllı wow yükliyemeyip kendini asma isteğidir...

Bunların hepsini bugün yaşadım Allah kimseye vermesin

• patch nasıl bozuk çıkıyor anlamıyorum :) blizzden indirdiğin her patch,standarttır bozuk çıkma ihtimali olamaz,hatta blizzden indirmesende bozuk çıkamaz,standarttır sence bir yamukluk var bro
  • Ben Rapidden 2 part seklinde indirdim yani tek tek 2 tane rarlı dosya indirdim onların birlesiminden bi dosya çıktı ondada belirli bi kurulum seysi falan yoktu .... olmadı kısmet değilmişş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

Ben Rapidden 2 part seklinde indirdim yani tek tek 2 tane rarlı dosya indirdim onların birlesiminden bi dosya çıktı ondada belirli bi kurulum seysi falan yoktu .... olmadı kısmet değilmişş...

hangi şehirdesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuBeRu

quote:

Ben Rapidden 2 part seklinde indirdim yani tek tek 2 tane rarlı dosya indirdim onların birlesiminden bi dosya çıktı ondada belirli bi kurulum seysi falan yoktu .... olmadı kısmet değilmişş...

hangi şehirdesin

Kocaeli

Profilime göz atsaydın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RuBeRu

quote:

hangi şehirdesin

Kocaeli

Profilime göz atsaydın

post kasıyorum.

• Oralardaki bir internet cafeye git ordan indirttir bikac liraya halledersin isi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunu Oynayamıyorum
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.