Şimdi Ara

istenmeyen pencerelerin engellenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha yeni bir siteye girmiştim. firefox ile .üstte bır yazı belirldi.firefox istenmeyen pencereleri engelledi diye.

bu istenmeyen pencereler virüsmü oluyor.zararlımı yani..

• genellikle popup reklam sayfaları bazende virus benzeri bi türlü engellenemeyen aşırı derecede çok olan sayfalar oluyor bazende dosya indirirken çıkıyor dosya inmiyor senden onay bekliyor iyi bi şey yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: enyz

genellikle popup reklam sayfaları bazende virus benzeri bi türlü engellenemeyen aşırı derecede çok olan sayfalar oluyor bazende dosya indirirken çıkıyor dosya inmiyor senden onay bekliyor iyi bi şey yani

ben oyun oynarken gördüm bu uyarıyı..

yani firefox bunu engelledimi..

sorun olurmu acaba?
  • bu uyarı çıktıgında: istenmeyen pencereler engellendi diye..

engeli kaldırırsak ama çıkan reklamlara tıklamas isek sorun olurmu acaba??
  • spam deniler virüsün küçüklerinden makinana bulaşabilir dikkatli olmalıısn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^kAptAn^^

spam deniler virüsün küçüklerinden makinana bulaşabilir dikkatli olmalıısn

arkadaşlar anlatamadım galiba.. firefox engelledi diyor.. o halde pcye bulasırmı .yoksa tıklayıncamı bulasır

• açılan pencerelerin %90 ı reklamdır. Senden izinsiz açıldığı için iyi bişey değildir seni rahatsız eder ama ortada virüs filan yoktur. Adware olur o ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^prince^^

açılan pencerelerin %90 ı reklamdır. Senden izinsiz açıldığı için iyi bişey değildir seni rahatsız eder ama ortada virüs filan yoktur. Adware olur o ayrı

firefox un uyarısında .izinsiz açılan pencereler engelledi diyordu. o halde benden izinsiz açılmamış oluyor. böylecede sistemime virüs -adware gibi şeyler bulaşmamış oluyor öylemii????

yani firefox engellemısmı oluyor. o uyarıda bunumu belirtiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 16 Mayıs 2007; 17:27:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.