Şimdi Ara

İstenmeyen Kazalar İçin Acil Veteriner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstenmeyen Kazalar İçin Acil Veteriner


    Hayvan dostlarımız kimi zaman evlerimizde bizimle beraber yaşıyor olabildiği gibi kimi zaman sokakta ve yalnız başına yaşayabilirler. Şehir yaşamı içerisinde bazen istenmeyen durumlar ile karşılaşarak beklenmedik bir şekilde gerçekleştirilen trafik kazaları gibi durumlarda yaralanan hayvan dostlarımız için acil müdahale yapılabilmesi için Ankara ilinde acil veteriner hizmetlerini Dorukgiller kliniği sağlamaktadır. Klinik 7 gün 24 saat boyunca hizmet sağlayarak acil noktalarda kırık ve çıkık gibi müdahaleleri ve cerrahi operasyonları gerçekleştirebilmektedir. Bu gibi bir durumda en hızlı şekilde kliniğe ulaşarak yaralanan kedi veya köpekleri kurtarabilirsiniz.

    Hastalanan Dostlarınız İçin Acil Veteriner Hizmetleri

    Kimi zaman evlerinizde önemli bir dost olarak yaşayan ve size bağımlı bir şekilde ihtiyaçları karşılanan evcil hayvanlar değişik sağlık sıkıntıları nedeniyle rahatsızlanabilir. Bu gibi durumlarda tekrarlayan bir şekilde kusma reaksiyonu görüldüğünde ya da sürekli olarak ishal rahatsızlıkları görüldüğünde kediler ve köpeklerde sıklıkla karşılaşılan bu durumun tedavisi için Dorukgiller kliniğine başvurarak acil veteriner hizmetleri alabilirsiniz. Genellikle tüketilen gıdalara bağlı olarak kimi zamanda ölümcül derecede bir enfeksiyondan dolayı ortaya çıkabilen bu durumlarda klinik en acil şekilde koruyucu hizmetler sağlamaktadır.

    Acil Veteriner Hizmetleri İle Toplumsal Sorumluluk

    Herhangi bir yanlışlık veya istenmeyen bir durum karşılığında hayvan dostlarımız belirli bir zarara uğradıklarında veya sağlık hasarları oluştuğunda toplumsal sorumluluk kapsamında acil veteriner hizmetleri sunan klinik, haftanın 7 günü 24 saat boyunca çağrı merkezi üzerinden ulaşılabilir konumdadır. Ankara ilinde ister evlerinizde yaşayan ister sokakta yaşayan tüm hayvanlar için klinik bünyesindeki hekimler hizmet sunarken sosyal sorumluluklarına bağlı olarak tüm hayvanlar için en doğru ve iyileştirici yöntemleri kullanmaktadır. Tüm acil sağlık durumlarında kliniğe dorukgiller.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.