Şimdi Ara

İSTENİLEN DEĞERDE UKÆSH SATILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İSTENİLEN DEĞERE GÖRE TEMPOBET HESABIMDAN UKÆSH ÇEKİP DEĞERİYLE AYNI FİYATTA SATABİLİRİM

NOT: ALT LİMİT 25 TL

• Arkadaş dolandırıcıdır önce kod dedim sonra mırınkırın ederek kodu verdi kodu girdim hatalı dedi sonra kodu satmışım pardon dedi kod zaten satıştaydı dedi ama ona kaç euro alcağımı bne söylemiştim
  • SATILICAK KOD ZATEN SATIŞTAYDI VE BİZ ALIŞVERİŞ YAPICAĞIMIZ ESNADA KOD ÇOKTAN SATILMIŞTIR 2,20 KURDAN 15 EUROLUK KOD 33 TL'YE VERİLMİŞ
    7 TL DAHA FAZLA KAZANMAK İÇİN BURAYA İLAN AÇMIŞTIM KENDİSİNE GEREKLİ AÇIKLAMA YAPILMIŞTIR
  • Madem buraya o yüzden yazıyorsun Alt limiti yazarken neden üst limiti koymadın belki biri 100tl istiycekti
  • 100 tl üstü kod alan çok nadir üst limit en fazla 75 tl olurdu bende
  • tamam 75 tl varmıydı elinizde?
  • ARKADAŞIM ALIŞVERİŞİMİZ OLMADI PARA VERMEDİN KOD ALMADIN NEYİ UZATIYORSUN İLLA GOCUNUYORSAN GİT BAŞKA YERE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelik referanslı üyeler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liez07

Öncelik referanslı üyeler..

Arkadaşa ben satıcaktım 50tl lik üstelik referans, tel no gibi bilgileri de verdim fakat herhalde macera arıyor anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

quote:

Arkadaşa ben satıcaktım 50tl lik üstelik referans, tel no gibi bilgileri de verdim fakat herhalde macera arıyor anlamış değilim.

Benimde U-K alma durumum var. Sanırım haftaya alacağım. Pm atarım sizede. aklınızda bulunsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

quote:

Benimde U-K alma durumum var. Sanırım haftaya alacağım. Pm atarım sizede. aklınızda bulunsun

Tabi hocam elimde olursa yardımcı olurum

• sakin olun arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.