Şimdi Ara

İsteğe Bağlı Hazırlık Okumalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Çok iyi değildir herhalde. Benim de İÜ de isteğe bağlı hazırlık şansım vardı ama hiç olumlu şeyler duymadım. Siz de araştırın ama iyi olma ihtimali azdır.
  • LawLove kullanıcısına yanıt
    Yani boğaziçi odtü vs. dışında düzgün değil diyorsunuz
  • güncel
  • Tio Salamanca kullanıcısına yanıt
    Bence öyle hocam, genel değerlendirmeler de o yönde. Ama ben kendimi geliştiririm hazırlığa bağlı kalmam diyorsanız da gidilebilir belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarı
  • Gencler mezundan kazandim egenin hazırlığı nasil kalayim mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en iyi 5-6 okul dışında kaliteli dil eğitimi veren bir üniversite yok ne yazık ki. Okursanız size pek bir şey katmaz. Ama sınavdan sonra bir sene kafa dinlemek istiyorsanız özellikle mühendislik öğrencisiyseniz okuyun derim. Sosyalleşirsiniz, ilgi alanlarınıza göre kulüplere girersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

Hocam en iyi 5-6 okul dışında kaliteli dil eğitimi veren bir üniversite yok ne yazık ki. Okursanız size pek bir şey katmaz. Ama sınavdan sonra bir sene kafa dinlemek istiyorsanız özellikle mühendislik öğrencisiyseniz okuyun derim. Sosyalleşirsiniz, ilgi alanlarınıza göre kulüplere girersiniz.
    adam tek yazıda konuyu kapatmış.
  • Okulun eğitimini bilmiyorum ama 1 seneniz olacak kalırsanız kendi çabalarınızla da iyi seviyelere gelebilirsiniz okula çok da takmayın bence.

• Ankara üniversitesine yazılırken bende düşünmüştüm ama gerek okulun verdiği İngilizce eğitimin yetersiz kalması gerek de bölümün Türkçe olması ve İngilizce diplomasının çoğu yerde geçersiz olacak olması (TOEFL İELTS varken neden 1 sene uğraşayım ki?)nedeniyle yapmamıştım.

Tamamen size kalmış fakat isteğe bağlı hazırlık da kesin gidiliyor mu bilmiyorum ben yabancı dile ve dekanlığa sordum gitmeme ihtimaliniz var zira zorunlu değil dediler. Puanına falan bakıp öyle alıyorlarmış. Tabi Ankara üniversitesi böyle pek normal bir üniversite değil.

• yukarı

• güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.