Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
554
Cevap
103
Favori
115.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dinleden sonrasını okumadım
  • okumayın boşa vakit kaybı
  • konu başlığında bir maytap geçme eğilimi var ve aşırı dozda... oysaki cidden tecrübeyle sabit ve gerçeğe birebir uyan anektodlar var.. güzel paylaşım arkadaşım.. teşekkürler..
  • Güzel yazmışsın
  • @slayer king eyvallah hocam,arkadaşlar yazıma devam edecem ama size bnu belirteyim sonuçta evimizde atom parçalamıyoruz,kız hayatımızda her zmana önemlidir anlattığım yazıda önemli olan espriler arasındaki anektodları yakalamak biraz maytap,biraz sempatiklik ve gerçekci olan bi yazı sizlere sunuyorum sonuçta bende 28 yaşında olgun biriyim ve ne anlatıyorsam inanın bana tüm çıplaklığıyla anlatıyorum beni tanıyanlarda var içinizde.

Bu yazımı okuyun inan heycanlanacaksınız,güveniniz artacak tadını çıkaralım bilgi paylaştıkca artar
  • Okumaktan zarar gelmez :)
  • Mesajim bulunsun
  • takip
  • Takip edelim o zaman.
  • hocam eyvallah da çok dolandırıyosun lafı sadece ya .anlatcam demişssin bekliyoruz kaç saattir.de hayde
  • sözü edilen kısım 5-6 dakka, konuyu okumak 40 dakka :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • Bu gece daha devam eder misin hocam?
  • türkiye de yeni bir nesilin oluşmasına katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

sözü edilen kısım 5-6 dakka, konuyu okumak 40 dakka :)

Bunların analizleri yapmakta 28 yılımı aldı be hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

bunun kitabını okumuştum bu şekilde bir genelleme yapmak imkansız dostum

forover
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

vucut dili olayini da ekleyebilirsin. google da ufak bir arastirmayla bulunabilir su an mobildeyim koyamiyorum.

mesela daha onceden hic muhabbet etmediginiz bi kizla ayni ortamdasiniz basbasa degilsiniz bi arkadas grubu icindesiniz. kiz haraketleriyle size kendini gostermeye calisir. bi cok insan fark etmez bile bi cogu bana bakmaz der. ama biraz vucut dili bilince nokta atisi yapabilirsiniz. bi arkadasima boyle kiz ayarladim ben

kizi ben de tanimiyorum bu salak kizdan hoslaniyo kizda bundan ama haberi yok. yureklendirdim cesaretlendirdim 1 yildir cikiyolar

Vücut diline değinirseniz güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

sözü edilen kısım 5-6 dakka, konuyu okumak 40 dakka :)

Bunların analizleri yapmakta 28 yılımı aldı be hocam

hoca olduğumu nerden bildin?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.