Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
554
Cevap
103
Favori
115.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendinizi kandirmayin, kendinizi degistirmeyin, ileride pisman olmayin.

Yok popüler olcam falan nedir bu arkadasim ya vallaha yazik gidin baska seylerle ugrasin !
  • let's go :)

• Okudum , kendinle barışık olman guzel bisey diyip geciyorum ...
  • Güzel gidiyor.
  • Arkadaşlar 2 gün önce kız arkadaşımla bir sorun yaşadım ve 2 gündür konuşmuyoruz.Tartışma konusu uzun mevzu ancak sürekli anlaşamadığımız bir konuydu ve benden soğuduğunu söyledi.Şimdi ben ne yapmam lazım.Arayıp bir yerlere çağırıp konuşayım mı yoksa hiç umursamaz davranıp olacağına mı bırakıyım.Bu arada bir kaç güne il dışına çıkıcak.Uzun bir süre yüz yüze görüşemicez.Nasıl davransam kararsız kaldım?Sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar 2 gün önce kız arkadaşımla bir sorun yaşadım ve 2 gündür konuşmuyoruz.Tartışma konusu uzun mevzu ancak sürekli anlaşamadığımız bir konuydu ve benden soğuduğunu söyledi.Şimdi ben ne yapmam lazım.Arayıp bir yerlere çağırıp konuşayım mı yoksa hiç umursamaz davranıp olacağına mı bırakıyım.Bu arada bir kaç güne il dışına çıkıcak.Uzun bir süre yüz yüze görüşemicez.Nasıl davransam kararsız kaldım?Sizce ne yapmalıyım?

Hocam tartıştığınız konu çok özel değilse tek cümlede anlatırsan iyi olur.Ona göre cevap :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rizörvıd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

quote:

Arkadaşlar 2 gün önce kız arkadaşımla bir sorun yaşadım ve 2 gündür konuşmuyoruz.Tartışma konusu uzun mevzu ancak sürekli anlaşamadığımız bir konuydu ve benden soğuduğunu söyledi.Şimdi ben ne yapmam lazım.Arayıp bir yerlere çağırıp konuşayım mı yoksa hiç umursamaz davranıp olacağına mı bırakıyım.Bu arada bir kaç güne il dışına çıkıcak.Uzun bir süre yüz yüze görüşemicez.Nasıl davransam kararsız kaldım?Sizce ne yapmalıyım?

Hocam tartıştığınız konu çok özel değilse tek cümlede anlatırsan iyi olur.Ona göre cevap :)

Yapmak istemediği bir şey yaptırmak istedim ona sadece buydu ama sorun büyük tabi sürekli gündemde olan birşeydi.
  • quote:

quote:

quote:

Yapmak istemediği bir şey yaptırmak istedim ona sadece buydu ama sorun büyük tabi sürekli gündemde olan birşeydi.

Neyaptirmak istedin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık takipteyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: Papadat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Papadat

utkuhan o bahsettiğin kevin hoganın kitabı mı?

Evet ilk anlttığım şeyler o kitapta yazıyor kardeşim

O kitaba başladım 3 gün önce, mükemmel şans

Ama bu kitap biraz yurt dışındaki kızlara hitap ediyor ya aam güzel anlamtış bazı yönlerini aldım ben ama kendi yurdumun kızlarına göre olayları çevirip anlatıyorum

o kitabı 3 yıl önce okumuştum, baştan bende kitabı aktaracaksın sanmıştım ama şu anda bunları kitap haline getirsen o kitaptan daha fazla satar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

quote:

quote:

quote:

Hocam aklına gelen tarzda bir şey değildi merak etme
  • bulunsun
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Kendinizi kandirmayin, kendinizi degistirmeyin, ileride pisman olmayin.

Yok popüler olcam falan nedir bu arkadasim ya vallaha yazik gidin baska seylerle ugrasin !

evet bu konuyu okumak kadar en önemliside bu bence kendinizi fazla kaptırıp kendi kişiliğinizi unutmayın hayatta en önemli şey budur çünkü bu anlatılanlar kısa süreli ilişkiler için geçerli bir yere kadar bunları gerçekleştirebilirsin evlilik aşamasına geldiğin zaman kendi kişiliğin ortaya çıkar herşey biter ben böyle düşünüyorum ama konuda faydalı tabi
  • güzel yazıyosun ara verdim biraz; okumaya devam edicem..

ekonomik boy lafını tuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 25 Ocak 2012; 14:29:46 >
  • Bazı arkadaşlar konuya güzel değinmiş tabiki asla kendi kişiliğinizden ödün vermeyin,işim vardı o yüzden geç siteye yazabildim ama arkadaşlar haklı kendi çevrenizin o anki ortamınıza göre bu dediklerimi yaparsanız geçerli olur ilişkiye gelirsek kısamı uzunmu süreceği size baplı herşeyi hemen yaşamassanız ilişkiyi uzatabilirsiniz.

Ama böyle ciddi düşünülecek bi kız bulunmaz tabiki biraz uçuk kaçık tipler için geçerli bu yazdıklarım,bakın ben hayatımda bi kız ayarlama için taktik yapma konularından nefret ettim sanki halı saha maçına çıkıyoruz taktik nedir ya ya hoşlanır yada hoşlanmaz ama ne yazıkki bizim ülkemizde kızları elde etmek çin belli levelleri atlamak gerekiyor bakın ne yazıkki diyiyorum çünkü normalde sağlam bi ilişki nasıl başlar biliyormusunuz.Bi kızla tanışırsın kız derki Utkuhan karakterini beğendim olgun dürüst birisin o yüzden bişeyer düşünebiliriz demeleri lazım ama ne yazıkki bitane kızda gelip bana ulan utku nasıl adamsın şereflimisin şerefsizmisin diye soran bitane hatun olmadı ne yaptım böyle taktiklerle hep elde ettim.

Eğer bu ülkede çiftler ve sevgililer mutsuzsa bunun tek sebebi kimse kimseyi kendisi oldugu için sevmiyor,kız istemede ble sorulan ilk soru işin ne sorusudur kimse demez sen iyi bi insansın,beni elimde olsa kesinlikle yabancı bi kızla evlenir yuva kurardım,taktik yok başka bişey yok ya sever ya sevmez bu kdar ama bizde öyle değil ne yazıkki
  • quote:

HEPİMİZ KÖPEK BALIĞIYIZ ARKADAŞLAR HEDEFE ADIM ADIM GİDECEĞİZ.Bana güvenin ben bu konularda leğen olmuş biriyim çok darbe yedim,arkamdan vuruldum anal oral yaptılar attılar beni etrafa ama unutmyın arkadaşlar hedefe adım adım gidecez

ılık.avi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 25 Ocak 2012; 18:33:41 >
  • çok uzun ama okuyacağım bi ara elime elveda demenin vakti geldi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.