Şimdi Ara

>>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<< (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.032
Cevap
22
Favori
129.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün test sürüsü yaptım kibar bı sekilde kullanmama rağmen araç 8.5 ortalama ile bitirdi testi. Dizel araç için korkunç rakamlar bence arkadaslar kullananlar bı fikir verin bu nasıl oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

quote:

Orijinalden alıntı: sayko_nouma

ankara opal dan aldım arabamı sporty dizel, 43 bin liraya park sensörü arka cam filmi aldım. ayrıca konuyu iyi okursan benim ankara da ortalama 5 litre civarında yaktığımı görebilirsin. uzun yolda sabit 90 km ile 4 litre ortalama tutturdum. gaza bastıkça ortalama yukarı fırlıyor, arabanın eksilerinide yazdık artılarınıda aracı canlı görüp test et bir çok şeye cevap olacaktır.

iyi fiyata almışsınız. çok oldumu alalı

aralık 30 fatura kesildi, ocak 5 trafik çıkışı.

ayrıca test ortalamasının 8.5 litre olması çok normal, insanlar şunu anlamıyorlar; araç minimum yakıt seviyesine gelmek için önce ısınmalı ardından sabit süratte belli bir mesafe gitmeli.
    örneğin ev iş arası 5 km, sabah arabayı çalıştırıp yola çıktın trafik olmasa bile araç 2 km civarında yol yapmadan ısınmayacak (dizel araç daha zor ısınıyor) bu arada ortalama 10 litre civarında yakıt sarfiyatın olur, kalan 2 km yi 5 litre ortalama ile gitsen bile toplam 5 km de ortalama 7.5 litre yakarsın, aynı durumu birde şöyle ele alalım

ev iş arası 30 km ve bu yolda sabit hızla gideceğin trafik dışı yol var, ilk 2 km 10 litre sonraki 28 km ortalama 5 litre ortalama 5.1 litre.

kısaca dizel değil suyla çalışan araba alsanda eğer yaptığın km azsa tasarrufu düşünmeyeceksin, testi yaptığın toplam yolun kaç km olduğunu ve trafiği göze al, ben aynı araçla ankara kayseri gidiş geliş sabit 90-100 km arası 4.1 litre ortalama tutturdum, kızılaya gidip gelirsem ortalama 9 litre durumu açıklayabilmişimdir umarım.

• yola çıkmadan yakıtı sıfırladım. 5-6 km kullandım. araç zaten çalışıyordu yani sıcaktı. aracın 220 torku nerde ben göremedim 3 kişi hafif eğimli yokuşu 4. viteste zor çıktık zaten bu yüzden çok yakıt diye düşünüyorum. motoru beklediğim gibi çıkmadı ancak iç mekan yalıtım b sınıfı için çok iyi. 16 jant ile bile sertti araç 17 ile baya sert olur diye düşünüyorum. sporty donanım zaten yokmuş ellerinde
  • arabayı her bakımdan çok beğendim, sadece motoru hariç
    1.4,90 bg lik rio nun, 1.3 75 bg lik punto performansı bile verememesi hayal kırıklığı,
    yeni ceed i bekliycem, motoru daha kuvvetli, tasarımı harika, donanımı da iyi olur rio gibi, bi de fiyatını çok yükseltmeseler keşke
    bakalım
  • yakın zamanda arabamı deiştirmeyi planlıyorum..seçeneklerim arasında rio ama ön sıralarda degil..bilemiyorum şimdilik fiesta gibi düşünüyırum..ya da corsa

rio nun otomatik dizeli var mı ??bitek ben kullanmicam arabayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derebeyi01 -- 1 Mart 2012; 19:59:36 >
  • Dizel otomatik secenegi yok malesef....
  • Bu modellerde eco yu nasil kullaniyoruz
  • Yeni Rio Hatchback SPORTY Düz vites 1.4 Dizel 90 ps 45.750 TL

Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel ‐ 95 HP (Euro 5) Start Stop Enjoy 40.798 TL

ford fiesta Titanium 1.4TDCi 70PS 5K 41.175 TL

Rionun fiyatına bir bakın.yuuh diyorum.corsa fiesta varken kim alır o fiyata rioyu merak ediyorum.bu kia pazarlamayı hiç bilmiyor o yüzden yılsonu oto satış listelerinde kendine bir yer bulamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

Yeni Rio Hatchback SPORTY Düz vites 1.4 Dizel 90 ps 45.750 TL

Rionun fiyatına bir bakın.yuuh diyorum.corsa fiesta varken kim alır o fiyata rioyu merak ediyorum.bu kia pazarlamayı hiç bilmiyor o yüzden yılsonu oto satış listelerinde kendine bir yer bulamıyor.

yanlız arada donanım farkı var buna baktınız mı ?
  • quote:

quote:

arkadaş kia ya kötü diyen yok.satış stratejisinin çok kötü olmasını eleştirdim.eğer ford,opel,vw,toyota kadar rağbet görmek istiyorsan fiyatlarında iyileştirme yapmalısın.benim tezim bu!

• quote:

quote:

quote:

arkadaş kia ya kötü diyen yok.satış stratejisinin çok kötü olmasını eleştirdim.eğer ford,opel,vw,toyota kadar rağbet görmek istiyorsan fiyatlarında iyileştirme yapmalısın.benim tezim bu!

zaten benimde kia rio aracım yok bende araştırıyorum. ama aradaki fiyat farkı donanımdan kaynaklanıyor. fiesta 1,6 dizel x paket le dahi bu donanıma yaklaşamıyorsunuz. en boş rioda zaten bu sizin seçeneklerinizden ucuz benimde listemde bu araçlar var.

• valla ben bayıldım rio nun hb sine de sedanına da .. adamlar aşmış gerçekten.. bravo diyorum..
  • rionun 1.4 dizeliyle fiestanın 1.4 dizelini karşılaştırmayın arkadaşlar, denk değil..
    70 bg nere 90 bg nereee ?
    ayrıca fiesta traktör gb çalışıyo ya o sese nasıl tahammül ediyosunz?
  • arkadaşlar yeni rio'un otomatik vitesini kullanan veya test eden varmı? 4 ileri vites olması aracı zorluyomu performansı nasıldır?
  • quote:

Size katılıyorum.
    Arada donanım farkları olsa da fiyat farkı böyle olmamalı.
  • bence kıyaslamanın yapılış şekli yanlış
    rio nun en boşu ile diğerlerinin en dolusunu kıyaslamak lazım
    ona rağmen esp-6 hava yastığı-tcs vs fazlalıkları var en boş kia rio nun
    dolayısıyla fiyat normal, belki bi kaç milyar daha ucuz olabilirdi, veya fiat gibi 20.000 2 yılda e sıfır faiz gibi ibr fırsat harika olurdu
    yanlış anlaşılmasın rio yok bende, ama kıyaslamayı düzgün yapmak lazım
  • Doğru söze ne denir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

arkadaşlar yeni rio'un otomatik vitesini kullanan veya test eden varmı? 4 ileri vites olması aracı zorluyomu performansı nasıldır?

Ben araçla test sürüşü yaptım.yuruyende ve motorda sıkıntı yok.kullandığım sport benzinli otomatik modeldi.Yanliz araçta kullanılan iç malzemenin ve koltuk dosemelerinin kalitesini,biçilmiş olan fiyat ile bagdastiramadim.Bu fiyata zayıf geldi.bi kampanya falan olursa belki düşünürüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı ototest tv test etmiş 1.4 benzinli otomatik vites yakıt tüketimi hakkında bilgiler vermiş.

http://www.youtube.com/watch?v=dJsR3V2YjHg

Videonun 4. dakikasında virajdayken araç arakasını brakıyor ve kayıyor bu gibi durumla karşılaşan arkadaşlar oldumu merak ediyorum.
  • kayma göremedim ben videoda
    güzel bi inceleme olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.