Bildirim
işte SX1 iniz için wallpaperlar!! ve nasıl yapıldığı.. (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
valla güzel wallpaperlar varsa iyi olur kardeş,, memnun olruz..
daha eklemeye devam edicem.._____________________________ Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !! -
wallpapers goes on!!
_____________________________ Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
-
goes on..
-
goes on n on!!
arkadaşlar şu topiği üstte tutun ya geri kaçıyo hep..
-
beyler işte sx1 e tam ekran walper yapmayı anlatıyom
1- önce sx1 sikin makri indirioz pc ye kuruyosunuz
2-power hex i nidiroz pc ye kuruyosunuz
3-wildsikins sis bunu tele kuruyosunuz
2- 176 x220 pixel lık resimler yaratıyosunuz acdece den veya paint shop gibi programlara converted ediyoz telefonun ekranın boyutuna göre walper yaratıyoz
3- 15 ve 12 de gecerliymiş bu olay ama siz fw 15 e patch yapın
4 -fw 15 winswupu açın seriial config den usb onlıy dioz
5- power hexi açıoz file\open \process i tıklıoz ondan sonra select process es penceresinden sx1 ile ilgili dosayayı secip open process es i tıklıoz ondan sonra find and replace tılklıyıcaz tıklıyınca search and replace pencersi gelecek unicodeyi işaretliecez ve entire range işeretli olacak search nin yanına su adresi yazıyoz z:\systems\data\ediPic.mbm yazıoz ve search dioz ve search results penceresinde 4 tane sonuç bulunacak bu sonuçar teker teker ustune tıkllayıp z leri shift+e tuşuna basarak e yapacaz bu olayı bulunan 4 sonuca tekrarlayın ve sakın kaydet demeyin kaydetmeden cıkın o kendisi açık olan winswupa yazar kendini
5-açık bıraktığınız winswup u kurun
6-sikin makerle tema oluşturun istediğiniz resimleri
7sikin maker 3 dosya oıluşturacak 1.edipic.mbm 2.skin 3. backgroundimage.mbm dosyaları olusacak
bu dosyalardan edipic.mbm yi e:\systems\data\ ya atın
skinz de e:\systems\aps\wildisikinz\içine atın
backgroundimage.mbm yi de e\nokia\images içine atın ve arka paln olarak secin
4-telefonu yeniden başlatın
5-hayırlı olsun
6 fw ye pattc yapınca telefonun uz garınti dışı aklcaktır bunu yapmak kışıın arzusuna kalmış bı olaydır sorumluluk yukleyen kişiye aittir
saygılarımla_____________________________
sagopa kajmer bile değil artık pesimist
popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
-
çok sağolasın kardeş herkes bunu arıyodu.. çok saol harbiden
ama..
1- önce sx1 sikin makri indirioz pc ye kuruyosunuz
2-power hex i nidiroz pc ye kuruyosunuz
3-wildsikins sis bunu tele kuruyosunuz
bu sıraladıklarınında linkini verirsen çok iyi olur hem benim için hemde başkaları için inan ben bunları nerden indiriceğimi bilmiyorum_____________________________ Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !! -
önemli deil Darkchild ama link leri hatırlamıyom en yakın zamnda linkleri vericem sabredin _____________________________
popüler kültere kölesiniz artık hepiniz -
bu yukardaki resimleri direk atınca tam ekran olmuyomu_? _____________________________ -
malesef kardeş fw patch yapmadan mumkun deil sadece arka plan olur
saygıalrımla_____________________________
Darkchild dostum eyer isterseniz ben yolıyım size kusura bakmayın ama nerden indirdiğimi bi turlu hatırlıyamadım indirdikten sonra 2 kere format attım eser bile kalmadı linklerden isteyen varsa msn den yolıyım
ceza_serkan@hotmail.com
saygılarımla
saygılarımla_____________________________
oooo ayıp ettin böyle güzel telefon ve sizin gibi ateşli SX1 ciler oldukça ben çok şey yaparım..
_____________________________ Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !! -
güzel güzel _____________________________ Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz (stok fan) || Asus P5B-Deluxe Wi-Fi Ap. || 4x2GB A-DATA Ram || 2x1TB SATA2 Seagate || 2x320GB Seagate SATA2 || Asus 7950 GT 512 MB 256 bit || Asus DRW-2014L1T SATA LightScribe || 500W FSP Asus Power Supply || Thermaltake V6 BlacX Edition with Docking Station || Acer P221W 22" || AirTies RT-210 || AirTies WUS-300 || Asus F3SV || Microsoft XBox 360 || Playstation 3 || Harman/Kardon AVR-255 || Harman/Kardon Hkts 16BQ -
bu tam ekran olayını çözen varmı. telefonuna kuran birileri... _____________________________ Hangi istiklal vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin.. -
war kardes, sx1ciler altina baksan gormus olabilirdin 59. sayfaya koymustum resmi
_____________________________ I can only show you the door. You're the one that has to walk through it. -
arkadaşlar bu programları banada atarmısınız (tahasozer@hotmail.com) bir eğer geriye dönüş yapmak istersek bu tam ekran olayını nasıl yok edeceğiz? _____________________________ -
bence biriniz sx1 graffiti yapabilirse iyi olur bende sx1 yok ama idealimdeki tel. ben elimle sx1 graf. çizip koyabilirim isterseniz.. _____________________________ -
arkadaş yapabilirsen neden olmasın şu dünyada kalıcı bi eserin olur:p _____________________________ -
up _____________________________ Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X