Şimdi Ara

işte PS3'ün crysisi(HAZE)..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • PC Konsollari grafikte geçince konusursunuz bunları, daha geçemedi bile neye ötüyorsunuz. DX10 da kandırıldınız. DX 11,12,73,85 mi var umutlarda?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ráistlin

    Mass Effect, GT5, UFC 2007, Eight days, The Getaway 2 gibi oyunlarla konsollar şahlanacak. Daha durun birşey görmüyoruz henüz. :)

    Crysis Crysis diyorlardı, 2 sene önce başladılar SS'leri vermeye, 2 sene önce Crysis gibi grafik var mıydı? Yoktu. Tabii ki doğal olarak ayıldık bayıldık SS'lere. Hala da çok çok güzel görünüyor Crysis. Ama artık bu grafiklere alışıyoruz çoğu oyun böyle çıkacak.

    GT5, FarCry 2, Mass Effect, Afrika

    Bunların Crysis'den aşağı kalır yanı kesinlikle yok.

    Crytek akıllılık etti, 2 sene sonra çıkacak oyundan bastı videoları SS'leri. Herkes bakakaldı SS'lere. Şimdi de ezbere direk Crysis en iyisi deniliyor. Düz mantık oldu. Şu saydığım oyunların SS'leri yayınlanmadan önce en iyisiydi zaten Crysis, ama bu oyunlar geliyor ve grafik rekabeti başladı, en iyisi şu diye birşey diyemeyiz kesinlikle.

    Ha ayrıca PC de exclusive olarak Crysis kalitesinde oyun var mı? Sadece Crysis ile mi gidecek arkadaş bu PC? 10 saatlik oyun oynayıp bitecek göz açıp kapayana kadar. EE devamı nerede?

    Konsollar hem o grafik kalitesi, hem rahat oynanışı sorunsuzluğu, hem oyun kalitesi bakımından çok çok önde benim için.



    hay agızına saglık ya, yıllarca pcde oyun oynadım, is konsola gecinde bir rahatladım bir rahatladım. ekran kartı derdi, yok ram derdi yok, hersey tertemiz duzgun diledigim gibi oynuyorum.


    benim anlamadığım konsoolara neden klavye mouse entegre etmedikleri hala. olabilicek bisiy aslında, bir kere onuda yaptilar mı, px oyunculugunun onu hepten kesilir. bence konsola tek rakip oalbilicek sey oyun pclerinin seri uretilmesi ama onlarında modifiyesi cok zor olucak. -




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.