Şimdi Ara

İŞTE O AN GELDİ EDMO :D AÇILIYOR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gosp oyuna gelsene
  • 2 gabumon 1 elecmon egg var ama çatlatamıyorum
  • beast chip gerekiyor en az 50 tane olsn :D
  • digi yumurtasını nasıl kırdırıp digi cıkartıcam ve digicore item ne işe yarıyor?
  • Beyler digicore diye birşey çıktı yumurtadan.Ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu578

Beyler digicore diye birşey çıktı yumurtadan.Ne işe yarıyor ?

Dats centerda digicore shopu var 50 digicore ile 1 evolutor yada 3-5 digicore ile yumurta alınıyor.
  • iyi habermiş gibi bide seviniyorlar yaw! Pre-CBT uzatıldı 6 Eylül e kadar :(
  • gabumon digi egg çıktı şmdi kime gitmem lzım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

gabumon digi egg çıktı şmdi kime gitmem lzım?

Beast chipin varsa git mor alete digieggi koy. Sonra ordaki data yazan tuşa bas seviyesi yükselecek.Şanssızsan kırılır. 3/5 olunca alabilirsin digimonu fakat 5/5 e göre güçsüz olur.
  • Beast chipleri nerden bulcaz ? Bu oyun aklımı çok karıştırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu578

Beast chipleri nerden bulcaz ? Bu oyun aklımı çok karıştırdı.

25 levelde veriyor 50 tane ayrıca beast digimonların yumurtalarından çıkıyor data.
  • Herhalde herkez oyuna yeni başlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

quote:

Beast chipin varsa git mor alete digieggi koy. Sonra ordaki data yazan tuşa bas seviyesi yükselecek.Şanssızsan kırılır. 3/5 olunca alabilirsin digimonu fakat 5/5 e göre güçsüz olur.

beast chip ne ve mor alet nerde
  • quote:

quote:

quote:

/>

Bu listedeki beast digimonlardan düşen yeşil renkli data egglerini belli yerlerdeki bayanlara scan yaptırıp data chipleri çıkarıyorsun.Her digimon farklı sayıda istiyor bu dataları.Gabumon 5 mesela. Gabumona sahip olman için en az bir gabumon eggi ve 15 beast data chip gerekiyor.(Ki şansa bağlı,5 tane harcayıp yumurtayı tekte bile yok edebilirsin.)5/5 istiyorsan 25 tane gerekiyor. 5/5 in farkı ne dersen 3/5 te en fazla ultimate açık olur ve megayı evolutorla açmak zorunda kalırsın.4/5te mega açılır fakat 5/5 ten güçsüz ve daha küçük olur.

Mor alet dediğim o scan yaptığın npclerin yanındaki mor renkli bir alet.

• quote:

quote:

quote:

quote:

/>

Bu listedeki beast digimonlardan düşen yeşil renkli data egglerini belli yerlerdeki bayanlara scan yaptırıp data chipleri çıkarıyorsun.Her digimon farklı sayıda istiyor bu dataları.Gabumon 5 mesela. Gabumona sahip olman için en az bir gabumon eggi ve 15 beast data chip gerekiyor.(Ki şansa bağlı,5 tane harcayıp yumurtayı tekte bile yok edebilirsin.)5/5 istiyorsan 25 tane gerekiyor. 5/5 in farkı ne dersen 3/5 te en fazla ultimate açık olur ve megayı evolutorla açmak zorunda kalırsın.4/5te mega açılır fakat 5/5 ten güçsüz ve daha küçük olur.

Mor alet dediğim o scan yaptığın npclerin yanındaki mor renkli bir alet.

Kardeşim saolasın ama ben yine bir şey anlamadım.

Bende 1 tane gabumon egg var evet o resimdeki eggin aynısı. Şimdi ben ne yapmam gereK?

• Alıntı yapmıyorum yer kaplıyor.

Yapman gereken;
    1- Dediğim dataları toplaman en az bi 20-40 tane.
    2-eggi alıp o mor renkli alete gidip register tuşuna basman.
    3-Egg oraya otomatik koyulur,ondan sonra sırasıyla data tuşuna bas.
    4-Şansın varsa 3/5 yaparsın,şansına daha da güveniyorsan 5/5 için devam edersin.

Olduğu zaman digimonu çıkarıp isim koyabilirsin, bu kadar.
  • Kaan senin nick ne?
  • beyler oyunda yardımcı olabilirim tamer 19lvl agumon 32lvl gabumon 27lvl elecmon 15lvl :D
  • pegasus benimde gabumon drigenomon ve gaomon var elecemon eggi 30 tane beast chip kullandım sonunda bom oldu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.