heyt be renonun tofaştan ne kesiği var valla helal olsun bizim 1976 renoyuda modlamıştık ama olmamaıştı
aslında güzel bir araba sadece iyi değil
Harbiden güzel modifiye etmişler
Nasılda hortlamış konu yaw. Tabi Toros aşkıyla...
güzel araba olmuş öyle bir araba olucak ist dolaşcaksın
Alaa alaaa,
Bu nedir ki bu, yapan yapıyor galiba...
Ben beğenmedim ama ban ne bana ne
Kıskançlık krizine girdim....
HARİKA olmuş
reno 12 ci arkadaşlar bana msn adreslerinizi verebilirmisiniz ?? (pm atmadım çünkü herkesden istiyorum)
MUAHAHAHAHAHA
bu mod diil arabayı yeniden yapmışlar bukdrı da fazlaa tabi kişisel tercihler değişiklik gösterebilir ama mod diince sade ve göze hoş gelmelii böle fazla abartıya kaçınca sırıtıyoo
İlk sayfadaki mavi torosta golf farları dikkat çekiyür. Yoksam torosu beğenmiyürmüsünüzz ?
onda golf farı war
bu topiği ve fotoları görüce aklıma arkadaşın birinin torosa kanat taktırmak istemesi ve verilen cevaplar geldi...
o isteyen kişi ben olmayım
quote:
Orjinalden alıntı: 10ur_1
bu topiği ve fotoları görüce aklıma arkadaşın birinin torosa kanat taktırmak istemesi ve verilen cevaplar geldi...
üstündeki ve altındaki arkadaş
quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl
quote:
çok zekisin
quote:
Orjinalden alıntı: play_boy
quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl
quote:
çok zekisin
tşk ederim
sümbüle de bu sekılde mod yapılabılır mı yaw. daha onceden de gormustum bunu ama fotoşap olarak gelmıstı bana
NASA nın hayalgücü yetmez bunu yapmaya
bu arada son 3 resmin birincisine bittiiimmm gerçekler acıdır