Şimdi Ara

İŞTE KARSINIZDA +8SHARD(FLAME) SS Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BUGUN GORDUM SASIRDIM GOREN OLMUŞDUR AMA HOSUMA GİTTİ YAKALADIM HMEN

İŞTE KARSINIZDA +8SHARD(FLAME) SS Lİ

• O +8 shard deil assasların lwl 70 görevinde verilen item.Flame damagesi war.+1 i 66 atack ve 5 de dex bonusu wardı.(öyle hatırlıyom.)
  • kardeş o +68 shard flame değil. 70 lvl görevinden gelen item. adam sana +8 shard flame olduğunu sölediyse seni baya bi keklemiş...
  • yok be o bişi demedi ne bilem ben elinde gorunce +8 shard flame basılı sandım yanıyo ya o bakımdan
  • Ve +6 da Yanıyor... Aslında Teorik Olarak Unique Ozellikleri Olan Flame Shard
  • lvl 70 görevi ile verılen ıtem o
  • Peki bu itemin atağı nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu 70 görevi sharda flame iron bow a da lighting damage ekliyebiliosun ama tradeye koyamıyosun :)
  • bu shardın atağı ne bilen var mı ?
  • arkadaş 66 atağı war die yazmış ya normal shardın bonuslusu
  • yani bununda +8 i yine normal shardın + 8 i gibi öylemi ? Bunun ek olarak flame damagesi var.
  • o 70 lvl gorewi itemde olabilir flame basılmış shardda
    artık +8 shardlara flame basma olayıda war
  • 70 olmadan Flame attack basamazmıyız?
  • Ohoo biz 70 Olana kadar :D
  • ne varki ben buzlu shard ve buzlu totemic gördüm 2 side 70 di heralde
  • erenika
    Çavuş

17 Ağustos 2006; 11:02:27

--------------------------------------------------------------------------------

yani bununda +8 i yine normal shardın + 8 i gibi öylemi ? Bunun ek olarak flame damagesi var.

Hayır Ek Olarak Flame Damagesi + Dex Bonus u + Hp Bonus u Var.. =)
  • zuhahaahahah
  • Ya Beyler Artık Su Forumda Okadar Sacma Yorumlar Gormekten sıkıldımki Allahım Sizde Hiç Dusunce Die Bisey Yokmu Adamlar 70 İtemi dio Ordan Bi Kendini Bilmez Cıkıp Hiçbiseyi Okumadan
    Heyyt beaa Serverda Artık Flame Damage Basılıo Dİo Ya Okumanız Yazmanız Yokmu Oyun Sizin (sizin derken konunun tamamını Okumayanlardan Bahsediom) Beyninizide Kucultmus Gidinde Biraz Dinlenin Olmadı Tatil Yapın Ama Saksıyı Calıstırın...
    Bundan SOnra Nerde BOle Bi Dengesiz Yorum Gorurseniz Sizden Ben gibi Layın ozamn Belki Akılları Baslarına Gelirde Bidaha Bole Bi dengesizlik Yapmazlar...
    Simdiden Herkeze Tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.