Şimdi Ara

İŞTE İLK 88 Char (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: -PiToN-

F

A

K

E

=)
  • K
  • resim acilmiyor ":S
  • Good .
  • Resmi kaldırmıs heralde...
  • demin resim acildida 88 yazisinin arkasinda paintin silgi izi var bilmem farkettinizmi...
  • potoşap
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaBaJoE

potoşap

• arkadaş 83 üm 3 ünü 8 yapmış uyanık 88 gibi görüno dikkat ederseniz
  • arkadaşlar pt de 8 lv aadam var resmi indirin sonra yakınlaşdırın .. 8lv adamın arka planı siyah ama 88 lv olan adamın arka planı kahve rengi.. biras dikkatli olursanız farkedersiniz.. Resme biras yakınlaşmanızda fayda var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

arkadaşlar pt de 8 lv aadam var resmi indirin sonra yakınlaşdırın .. 8lv adamın arka planı siyah ama 88 lv olan adamın arka planı kahve rengi.. biras dikkatli olursanız farkedersiniz.. Resme biras yakınlaşmanızda fayda var..

Haklısın
  • 90 geldi evi taşıdık haaala internet bağlanmadı noop kaldım lan
  • uğraştıınız şeye bak onun fake bilmemne olduunu kanıtlayınca çok mu mutlu olacaksınız bırakın cocuk eğlenior bi baktım 100 kişi fake bilmemne burda bi laf söylenirdi ama neyse
  • Fake'dir Rev6da böyle Bir isim yok.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

Fake'dir Rev6da böyle Bir isim yok.!

günaydın
  • çöööööööööööş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10canocan10

çöööööööööööş

harbi yuhhhhhhhhhhhhhhhh
  • 88 lvl deil dikkat ederseniz sondaki 8 biraz solmuş zoomlayarak bakın. Yani feyk =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxZ3DxXx -- 29 Mayıs 2008; 14:37:48 >
  • Beyler resmi basitçe göstermek için yaptım...İyi bakın fake olduğunu anlayacaksınız...

Ya milletin işi gücü yok burda kandırmaya çalışıyor bizi

İŞTE İLK 88 Char
  • Ya bu resmi hadi böyle fake yaptında birader biraz özen göster ya...Madem 8 kopyalıyorsun bari ilk 8 i kopyala da belli olmazdı sen gitmişin zoru seçmişsin Tam türk işi yaaa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.