Şimdi Ara

İşte Gizlenen Rüştü Gerçeği !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anlamıyorum son dakikada adamı ittirip kırmızı kart yiyen volkan ı eleştiren çok az sarı kart görüp oynamayan arda ya tuncay a laf eden yok ... ama rüştü ye geldi mi herkes sallıyor birşeyler ya adam hırvatistan maçında kaç tane kurtardı kurtardığı frikikte volkan olsa aval aval bakardı ama bunları söyleyen yok ...
  • 30 yıldırmı kulağı patlat bu adamın?Suçlıyacak kimseyi bulamadılar sallayın bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

Orjinalden alıntı: extree

saçma bir haber ..

kulak zarı yırtılan adam o kadar süre nasıl durdu nasıl ağrı sızı hissetmedi..
    en önemlisi nasıl duydu..

hırvatisyan maçında da kaleyi bıraktı gitti

arkadaşın dediği gibi dava bitmiştir

Kulak zarının duyma ile alakası yok diye biliyorum.

way be..

• G*te giren şemsiye açılmaz boşuna tartışmayın
  • Beyler Bilmiyordum Ama Daha Öncede Çok Yapıordu Bunu...
    Demekki Ezelden Beri Böyle Bu Adam...
  • Nedenler degil sonuc onemli.. Yenildik mi yenildik.. Bunu birsekilde ozumseyip, hatalardan ders cikarip gelecekte ona gore hareket edilmelidir.. Yoksa neden bulmaksa amac binlerce sayilir... Camura guzelce yatilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_961

Anlamıyorum son dakikada adamı ittirip kırmızı kart yiyen volkan ı eleştiren çok az sarı kart görüp oynamayan arda ya tuncay a laf eden yok ... ama rüştü ye geldi mi herkes sallıyor birşeyler ya adam hırvatistan maçında kaç tane kurtardı kurtardığı frikikte volkan olsa aval aval bakardı ama bunları söyleyen yok ...

Yalnız Tuncay ve Arda'nın kartları resmen havadan geldi çocuklar ne yapsın? Kartlık hareket yapmadılar ki zaten. Volkan'a hiç bir şey demiyorum tabi. Niye ittirdin ki Koller'i. Adam ne yaparsa yapsın bence son dakika ülkesi için katlanmalıydı hakarete.

İyi de madem Rüştü o kadar kötüydü Tolga çıksaydı maça. 4 kere geldiler 3'ü gol oldu. Tolga bundan daha kötü mü oynayacaktı?

• Eğer bu doğruysa Rüştü'nün zarı futbol hayatı boyunca yırtıkmış demektir zira Rüştü hava toplarında dünyanın en kötü kalecilerinden biri. Türkiye'de çok kaliteli orta saha ve hücum futbolcuları varken kaleci ve defans oyuncularında maalesef kısırlık var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeproxy

Eğer bu doğruysa Rüştü'nün zarı futbol hayatı boyunca yırtıkmış demektir zira Rüştü hava toplarında dünyanın en kötü kalecilerinden biri. Türkiye'de çok kaliteli orta saha ve hücum futbolcuları varken kaleci ve defans oyuncularında maalesef kısırlık var.

• quote:

Orjinalden alıntı: mert_961

Anlamıyorum son dakikada adamı ittirip kırmızı kart yiyen volkan ı eleştiren çok az sarı kart görüp oynamayan arda ya tuncay a laf eden yok ... ama rüştü ye geldi mi herkes sallıyor birşeyler ya adam hırvatistan maçında kaç tane kurtardı kurtardığı frikikte volkan olsa aval aval bakardı ama bunları söyleyen yok ...

+1903
  • Senin dediğin habere göre gidersek Rüştü yıllardır kulak zarı yırtık dolaşıyor diyebiliriz

Ben bildim bileli bu adam çıkılmayacak toplara çıkar ve hepte boşa çıkar rüştünün huyu bu kimse geçipte rüştüyü savunmasın çıkmasa o golleri yemeyecek ben kötü kaleci demiyorum hatalı çıkışlar yapıyor çoğu zaman

Ekleme:Rüştünün kurtardığı frikikten falan bahsedilmiş gerçekten çok güzel kurtarışları var kalede durduğu zaman iyi kaleci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi-Ay -- 30 Haziran 2008; 17:27:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

Orjinalden alıntı: extree

saçma bir haber ..

kulak zarı yırtılan adam o kadar süre nasıl durdu nasıl ağrı sızı hissetmedi..
    en önemlisi nasıl duydu..

hırvatisyan maçında da kaleyi bıraktı gitti

arkadaşın dediği gibi dava bitmiştir

Kulak zarının duyma ile alakası yok diye biliyorum.

Kulak kepçesi tarafından yakalanan akustik dalga dış kulaktaki kulak zarı tarafından orta kulaktaki örs, çekiç ve üzengi kemikleri aracılığı ile iç kulaktaki salyangoz organına aktarılır. Salyangoz akustik dalgayı beynin yorumlayabileceği elektriksel işarete dönüştürmekle görevlidir. Bu aktarma ve elektriksel işarete çevirme işlemleri, insan duyma sisteminin karakteristik özelliklerinin ana belirleyicisidir.

sonuçda bir görevi var.. süs olsun diye konulmamış

• quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: deeproxy

Eğer bu doğruysa Rüştü'nün zarı futbol hayatı boyunca yırtıkmış demektir zira Rüştü hava toplarında dünyanın en kötü kalecilerinden biri. Türkiye'de çok kaliteli orta saha ve hücum futbolcuları varken kaleci ve defans oyuncularında maalesef kısırlık var.

Ne adamlarsınız ya,koptum resmen.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.