Şimdi Ara

İSTE GELSİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
5.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

Bu mesaj silindi.
    refli linkleri biz yemeyiz. mesajı kopyalayınca ne hikmetse linkte referans beliriyor. MESAJ ŞİKAYET EDİLDİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

yıllık 10 tl gibi ücret olayı yok, ücretsiz. yeni üye olunca 15tl veriyor. Temmuz işlemleri dün onaylanmış, bana hızlı geldi. ödemeler cumma günü yapılıyor, ilk ödememi sorunsuz aldım bugün. min limit 50tl, oranlar bana daha yüksek geldi. ilk izlenimim olumlu bakalım ileride nasıl olacak.
    normalde ödeme limiti düşük diye livhi kullanıyordum ama burada 30 temmuzdaki sipariş bile onaylanmış, işlemler genelde anında yanısyor, bozulmazsa kullanırım ben

Alıntıları Göster
    bende üye oldum 5 tl verdi. bişiyi eksik mi yaptım acaba
    bu arada istegelsin görünüyor tıklanıp gidiliyor ama yapılan alışverişin görünmemesine itiraz etme kısmında görünmüyor
    bir de puma sitesi için puma10 altlimitsiz kod vermiş o da çalışmıyor. pek gözüm tutmadı avantajix in yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 12 Eylül 2020; 11:34:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bende üye oldum 5 tl verdi. bişiyi eksik mi yaptım acaba
    bu arada istegelsin görünüyor tıklanıp gidiliyor ama yapılan alışverişin görünmemesine itiraz etme kısmında görünmüyor
    bir de puma sitesi için puma10 altlimitsiz kod vermiş o da çalışmıyor. pek gözüm tutmadı avantajix in yanında

Alıntıları Göster
    10tl ilk alışverişten sonra vermiş, benım yansımayan alışviş olmadı hiç

İSTE GELSİN

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.