Şimdi Ara

İşte Ayın Hostunu Seçiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aklmına boyle bişey geldi bilmiyorum sizcede mantıklımı çokğu arkadaş forum köşelerinde host için nerdeyse yalvcarıyor ona kendi secme imkanını versek ve biz internet adreslerimiz ve bu adresleri barındırdıgımız hostumuzu ayrıca hostun fiyatını ozelliklerini yazarsak sizcede daha iyi olmaz mı??

NOT : lütfen host satan arkaşlar pm attım msn e gel şeklinde mesajlar atmayın burda herkes kendi sitesinde barındırdığı hostu özellikleriyle anlatacak....
    NOT2: Herhangi bir hosting firmasında çalışmıyorum hosting satmıyorum :) amacım sizleri bilgilendirmek....

ben başlıyımm

DreamHost(linux)
    www.dreamhost.com
    20gb alan
    8gb bw/haftalık
    unlimited(mysql+subdomain+mail)

aylık8$ kampanyalı alış fiyatı şu an için yıllık 22,3 dolar(foruma yazdım detayını)

barındırdıgım adres

www.club42net.com
    www.magibuy.net (daha tam kurmadım :)

Moderator arkadaşlar reklam odugunu düşnürlerse linkleri silebilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostebek -- 31 Ağustos 2006; 13:54:20 >

• Şimdi konuyla pek alakası yok ama bir kaç sorum var ve sormak istiyorum.
    20 Gb Alan Bu alana adult , mp3 , program vs herhangi bir illegal içerik ( herhangi bir konuda ) koymak yasak.

Merak ediyorum ki ; hangi webmaster hayatı boyunca 20 gblık tasarım yapmıştır ?
    Yani anlatmaya çalıştığım.Ben kaç senedir bu işi yapıyorum yaptığım tasarımlar 1 gb eder etmez.(ki normalide budur )

20 gb alan diye almak bence mantıksız fakat fiyata bakarak almak gerçekten mantıklı olabilir
  • Hosting hizmeti veriyorsun bi websayfan var mı fiyatları incelesek?
  • hosting hizmeti vermiyorum :) sadece kampanyalardan haberdar etmeye çalışıyorum sizleri.... DreamHost a nasıl ortak olabilirim ki hem

Burda sadece yeni host alcak arkadaşları tabiri caizse vurgunculardan korumaya çalşıyıyorum cünkü bu işlerde ne kadar buyuk paralr döndüğünü biliyorum....

Basit bir yaklaşım;
    ben şimdi 20 gb ımı 100mb bölsem senelik 10 milyon diye 20 kişiye satsam 200 milyon para ediyor...adamlardan parayı aldıktan 1 ay sora hostu kapatıversem varın gerisini siz düşünün....

İşte nette boyle dolaşan çakallar ben de diyorum ki elin adamlarından
    neüdüğü belirsiz işte "host satıyorum gel bedava gibi gelllll" diye bagıran adamlardan host alcaklarına gitsinler direk FİRMAdan host alsınlar ...

Umarım anlaşılabilmişimdir.... Bu arada benım kullandıgım hostun diger referanslarını buldum whois den

quote:

1. westminhouse.com 0 listings 0 listings
    2. earthcalendar.net 2 listings 1 listings
    3. ecoclubes.net 0 listings 0 listings
    4. isbbc.org 0 listings 0 listings
    5. mooresys.com 0 listings 0 listings
    6. murcianosmascerca.com 0 listings 0 listings
    7. onyourcar.com 0 listings 0 listings
    8. resimlerim.info 0 listings 0 listings
    9. restsounds.com 0 listings 0 listings
    10. robertsingler.com 0 listings 0 listings
    11. smallbizfrustrada.com 0 listings 0 listings
    12. walkhd.com 0 listings 0 listings

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostebek -- 31 Ağustos 2006; 13:46:19 >

• Pardon ufak bi karışıklık oldu aslında teşekkürler açıklamalar için
  • quote:

Pardon ufak bi karışıklık oldu aslında teşekkürler açıklamalar için

yok onemli değil seninde siten var sanırım hostunun özelleikleri ve fiyatın hakkında sende bizi bilgilendiririsen seviniriz BJV16
  • benim aldığım yer yerelsunucu.com fiyatları uygun ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar. Sitesine girip inceleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mersin İli İstiklal Vergi Dairesine 5580354242 Vergi Numarası ile Kayıtlıyız
    Yasal Ticari Ünvanımız ADAMER İNTERNET HİZMETLERİ
    Ama Web üzerinde ADAMER WEB TECHNOLOGIES ismini daha çok kullanıyoruz..

www.adamer.com.tr resmi sitemiz

2 adet windows sunucumuz var. Her ikisininde özellikleri aşağıdaki gibi;
    Amd 4000 çift işlemci
    2 * 160 GB SATA Disk
    2 GB Ram
    2000 GB aylık trafik
    100MBit her makine için özel hat

27 Adet Reseller Müşterim var
    277 Adet Hosting Müşterim Var
    267 Adet Domain Müşterim var
    6 Adet Server Mevcut. (2 tanesi bizim 4 tanesi ise isim vermek doğru olmaz 4 ayrı host firmasının makinesi)
    3 Adet Windows serveri olan firmaların windows 2003, DNS, Component vb.. bakımını yaptığım firma var.
    7 Adet de Web tasarımı yaptığım firma var.

Bu istatistikler 31.08.2006 tarihinde saat 15:30 da alınan net rakamlardır tahmini değil..

Kampanya olayına gelince sitemizdeki paketler zaten gayet uygun ve kalitelidir..

Bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 2 Eylül 2006; 2:09:50 >

• @LiLattah
    AMD 4000 GHZ Küçük bir yanlışlık olmuş sanırım + Çift İşlemci = 8 THZ mi oluyor ?

Bu arada bende şuanda yerelsunucuyla çalışıyorumwww.miyotin.com sitem Portal olcak (siteyi açalı 1 yıl oldu bu aralar tekrar düzenliyorum) Fiyatları ekonomik diyebilirim 250 MB Alan ve 12 GB Trafiği Yıllık 50 YTL ye alabiliyorsunuz şu anda. İleride zam gelirmi bilmiyorum verdikleri hizmetten memnunum şu ana kadar.
    Bu arada @bjv16 ya da bi başlıkta ben tavsiye etmiştim memnun kalmasına sevindim.
    Sitelerini incelemek istersenizwww.yerelsunucu.com

• Çok güzel gidiyor diger webmasterlardan da destek bekliyoruz llütfen
  • evet güzel gidiyor yanlış anlama ama daha öncede böyle topikler açıldı ama bir süre sonra sırf laf olsun diye gelen kişiler yüzünden kapatıldı. bir çok kez. umarım bu sefer aynı seviyede devam eder..
  • Makine Konfigrasyon özelliklerimiz ;

Pentium Dual 3.0
    2 GB Ram
    10MBit Türkiye Lokasyonlu Sunucu
    Haftalık Yedekleme Sistemi
    80*2 HDD

www.turkotech.com bilgi alabilirsiniz..

Gerçekleştirdiğiniz işlemlerinizde %18 kdv eklenmiştir ve faturayı adrese gönderiyoruz...
  • Dream host acaba surekli acıkmı arada bir kapanma falan oluyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_boombastic

Dream host acaba surekli acıkmı arada bir kapanma falan oluyormu

inan hiç denk gelmedi.... Millet pek tanımıyor sanırım Dreamı ama ben İNANIN memnunum amacım tavsiye etmekwww.eczantrik.com sitesinin yöneticisiylede konuşutun bi host firması (ismini vermiyim şimdi forumda yazmıştım onceki postlarımda var) tarafında sitesi cok işlemci yiyor diye haber verilmeksizin kapatıldı o gün dream e gecti (baska bi hostada gecerdi ama ben ısrar ettim :))walla kendisine sorun ne diyim artık benım dilimde tüy bitti... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostebek -- 2 Eylül 2006; 6:03:00 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.