< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbulkart (Öğrenci) Alışverişte %20 İade - 19-21 Mayıs (2. sayfa)

-
-
100 +100 yükleyin arkadaslar 300 yüklenince direk 200 atmistım o beklemedeydi simdi 300 tl harcayınca 200 direk yüklendi ama kampanya icin herhangi bilgi gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 19 Mayıs 2023; 16:53:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.istanbulkart.istanbul/ucretler-limitler
www.istanbulkart.istanbul
Not: 1- Çerçeve sözleşmesini, İstanbulkart Mobil uygulaması üzerinden veya online işlemler internet şubesinde, kayıt ol seçeneğini kullanarak onaylayabilirsiniz. Daha önce kayıt olmuş İstanbulkart sahiplerinin online işlemler internet şubesinden veya İstanbulkart Mobil uygulamayı tekrar yükleyip giriş yapmaları gerekmektedir.
500 limitliler onaysız olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Karttaki butun parayi sifirla markette 1 kuruş bile kalmasin kartta o zaman bakiye sorgula deyince parayi yukluyor hazirani beklemene gerek yok telefonda 1 ay bekliceksin dediler banada ama dediğim gibi yapınca oldu
Teşekürler deneyeceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğiniz gibi yaptım, talimatta ki 500 Tal hesaba geçti, Teşekkürler.
Şimdi akıllarda şu soru geliyor, hesaba 500 TL yükledim. 500 TL harcaninca kazanılan 100 TL hesaba nasıl geçecek
18 yaş altı çerçeve sözleşme onaylı olsada aylık toplam limit 500 bende
18 yaş altı olup 500 den fazla yüklenme harcama yapabilen var mı aylık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
18 yaş altı oğlumun kartında 641 lira vardı. Bugün 120 lirasını harcadım. Hiçbir problem yok. Tosla Kart ile yükleme yapınca 350 liradan fazlasına izin vermiyor. Bonus flash üzerinden yüklüyorum. Sıkıntısız yüklüyor. 18 yaş üstü indirim kartıma bin liraya kadar yükleme yaptığımı da hatırlıyorum.
iyi ama 18 yaş altı 500 tl den fazla yüklenmiyor , siz 641 nasıl yüklediiz
Bonus flash üzerinden.
-
hocam o zaman bizdeki sorun ne yaklaşık 2 yıldır ben 500 üstünde para geçiremedim karta , doğrulama kişiselleştirilme vs yapıldı izinler falan verildi
ben 18 yaş altı olmasına bagliyordum bu sorunu ama ,
yoksa birde 13 yaş altı olayı mı var çocuk 12 yaşında
Bizim kartı 12 yaş altı kullanıyor. Sorunun nereden kaynaklandığı bilmiyorum. Bizim kartın üzerinde ibb sisteminde kayıtlı cep telefonu numarası var. O numara üzerinden takipleri de yapıyorum. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.
siz İstanbul kart mobil uygulama dan öğrenci kart mı sipariş etmiştiniz
ben şok tan normal İstanbul kart satın alıp İstanbul kart mobil uygulama dan çocuğun adına üyelik oluşturup kartı eklemiştim
kartın üstünde cep telefonu numarası neden yazar onuda anlamadım
Kartın üzerinde değil istanbul kart uygulamasında karta bağlı cep telefonu numarası ile kontrolleri sağlıyorum.
Kartı ,İstanbul Kart web sitesinden çocuğun bilgilerini girerek ve fotoğrafını yükleyerek kargo ile adresime istedim. Anlaşılan ,sorun kartı web sitesinden sipariş vermediğiniz içinmiş. Bu kartı iptal edin. Çocuğunuz için İstanbul Kart internet sitesinden kart isteyin. Sorununuz ortadan kalkar. Kartımızın üzerinde çocuğumun kimlik bilgileri ve resmi var.
18 yaş üstü öğrenci kart için 500TL gibi sınirlamalar var mı
Bugün kampanyadan habersiz yaptığım migrostan 60 tllik alışverişime iade gelmiş .
öğrenci okul vs bilgileri ile kayıt olunmadan iade olmaz demek ki ,
ben normal üye olup meslek bilgileri sadece öğrenci girmiştim 12 yaşında çocuk için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hocaarifefendi -- 20 Mayıs 2023; 3:38:54 >
Tek alışveriş için mi iade veriyor parçalı şekilde kullanılabiliyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X