Şimdi Ara

İstanbulkart bozuldu yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
56.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbulkart ile ilgili bir sorum var; ilk kez başuvuru yapacağım..Vakıfbank şubesine gittiğimde referans numarası isteniyor dendi ? Oysa internet sitesinde böyle bilgi göremedim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poset cay -- 27 Aralık 2012; 17:02:39 >

Denizlere hakim olan dünyaya hakim olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

arkadaşlar 2 gündür akbilimi çok zor algılıyor makineler yeniletmek istiyorum fakat tekrar öğrenci belgesi almam gerekiyormu okuldan sene içinde 3 kere talep ettim 3 ündende ses çıkmadı ??

alman gerek diye biliyorum hocam.geçen hafta biraderin akbili bozuldu öğrenci belgesi aldı diye hatırlıyorum.lisedeysen sabahtan git

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx / lg w2230s
    dh kimine göre aile, bana göre sadece bir forum
    dh fosil grubu: 2001-2005 üyeleri / misafir üyelikler kapatılsın.tıkla, destek ver.
    donanımhaber üyelikleri için güvenlik güncellemesi.üyeliklerinizin güvenliği için destekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

arkadaşlar 2 gündür akbilimi çok zor algılıyor makineler yeniletmek istiyorum fakat tekrar öğrenci belgesi almam gerekiyormu okuldan sene içinde 3 kere talep ettim 3 ündende ses çıkmadı ??

alman gerek diye biliyorum hocam.geçen hafta biraderin akbili bozuldu öğrenci belgesi aldı diye hatırlıyorum.lisedeysen sabahtan git

talep formu diye bişey varmış onu doldurup onaylatıncada oluyomuş öyle yapıyım o zaman vermeye niyetleri yok eyvallah kardeşim

Denizlere hakim olan dünyaya hakim olur...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.