Şimdi Ara

İstanbulkart bakiye yüklemelerinize 50 TL Worldpuan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
8
Favori
6.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda Konusunu göremedim.Sanırım günlük en fazla 100tl talimat verilebiliyor.uygulamada talimat her gece saat 04:30 da aktif olur diyor.talimat altlimitini 250+karttaki bakiyemiktarı olarak belirledim.kartı yarın dolum makinasına dokundurup aktarım yapıcam.umarım doğru işlem yapmışımdır.toplam 250tl otomatik yükleme talimatına 50worldpuan gelecek.

1-31 Aralık tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil’den İstanbulkart’ını kaydederek Otomatik Bakiye Yükleme Talimatı verenlere, 20 TL üzeri yapılan her işlemde, yüklenilen tutarın %20’si kadar, toplamda 50 TL Worldpuan!

Başlangıç - Bitiş Tarihi

01.12.2020 - 31.12.2020
    Başvuru Kanalları

World Mobil uygulamasından katılın
    Kampanya Koşulları
    Kampanya kapsamında 1 Aralık 2020 00:01 ile 31 Aralık 2020 23:59 arasında yapılan işlemler dikkate alınacaktır.
    Kampanyaya yalnızca World Mobil uygulaması üzerinden 1 Aralık 2020 itibarıyla katılım yapılabilecektir.
    Kampanyaya World Mobil uygulamasından "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.
    Kampanyaya bireysel kredi kartları, World Nakit kart ve hesaptan yapılacak yüklemeler dahildir.
    Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da indirim kazanılmaktadır. İndirim asıl karta tanımlanmaktadır
    Diğer banka kredi kartları ile yapılan İstanbulkart yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir
    Kampanyaya yalnızca İstanbulkart otomatik bakiye yükleme talimatı vermiş müşterilerin ve 20 TL ve üzeri tutardaki İstanbulkart yüklemeleri dahil olacaktır
    Kampanya kriterlerine uygun olarak gerçekleştirilen her 20 TL ve üzeri İstanbulkart yüklemesinde yüklenen tutarın %20’si, toplamda ise 50 TL puan kazanılacaktır.
    Kampanyadan ödül kazanabilmek için Yapı Kredi Mobil aracılığıyla İstanbulkart otomatik bakiye yükleme talimatı verilmiş olmalıdır. Bakiye yükleme talimatı vermeyen müşterilerin bakiye yüklemeleri ödüllendirilmeyecektir.
    Kampanya kapsamında hakkedilen puanlar 8 Ocak tarihine kadar yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 22 Ocak 2020’dir.
    Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL puan kazanabilir.
    Yükleme yapılabilmesi için, puan yükleme tarihinde açık kart/hesap bulunması gerekmektedir.
    Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
    İstanbulkart kart kaydetme, bakiye yükleme ve otomatik bakiye yükleme talimatını Yapı Kredi Mobil'deki Ödemeler > Ulaşım Kartları > İstanbulkartlarım adımlarını takip ederek kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
    Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait kredi ve banka kartı veya hesap (kampanyada geçerli ödeme türleri) işlem verileriniz, 1-31 Aralık 2020 tarihleri arasında Bankalara ait fiziki veya sanal POS’lardan toplanacaktır. Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş (“Yapı Kredi”) tarafından işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thk123 -- 27 Aralık 2020; 16:37:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendimi gördüm bı an . Aynı işlemi yapmıştım. Alt limit olarak 250 belirlersen, bakiye 250 yi görene kadar her gün otomatik yükleme yapar. Limiti düşük tut. 10-10 iyidir
  • 10 10 nasıl olacak 20 tl üstünün yüzde 20 değil mi,, ne zamana kadar Otomatik ödeme olması lazım her gün mü oluyor,, yükleme hergün mü gerçekleşiyor,,

bu kadar karmaşık ne olduğu belli olmayan kampanya ilk defa gördüm

ilkokul yüksek ihtisas mezunu olarak beyin yetersiz kaldı

başka bilen de yok özelden sordum birkaç kişiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bknight

Ben talimat verip manüel yükleme yaptım. Sizce puan gelir mi?

gelir.

• Maximumda 20/5 var toplamda 50 tl
  • Ocak ayı için kampanya yeniden başlamış.

ben de 250 TL 50 TL dedim. 5 gün takip edip bakacağım. 

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

İstanbul karttaki bakiyeyi ne yapacağız? İçindeki bakiye lle aylık yapılabilir mi yoksa belturda mı harcamak zorundayız?

ulasim

belediye tesisleri

getir

migros

da kullanilabiliyor

aylık yapılmıyor ama gelecek diye dedikodu vardı korona dan önce .Migrosta vs harcayabiliyorsunuz yada belli bir komisyon ile çekebiliyorsunuz belbim'i arayıp. Hiç olmadı gider alışveriş yaparsınız

etik olmayan yoldan paraya çevirmek isterseniz migrostan bişey alıp iade edin nakit iade edeceklerdir. Bildiğim kadarıyla istanbul kart'a yükleme yok migrosta zaten kredi kartı ile ödeseniz bile çoğu zaman nakit olarak iade ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 2 Ocak 2021; 0:51:35 >

Ulaşım kartı için yüksek bakiye. Arkadan kartı göndeririz gelmezse sıkıntı büyük :)

İçindeki bakiye ile aylık yapılıyor olsa güzel ama yapılmıyor sanırım.

Aracım yok otopark bana gelmez.

Migrosta harcarsan zaten kaandığın 50tl yide fazladan ödemiş olursun.

Cok ulaşım harcaması yapanlar için iyi kampanya.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 2 Ocak 2021; 1:47:58 >

A101 de de geçiyor zaten oranın fiyatları çoğu üründe uygun oluyor bunla ekstra ka panya oluyor

Alırsın da bazı kasiyerler bilmedigi için uzun sürüyor, arka sıradakiler biraz öf pöf yapıyor :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.