Şimdi Ara

İstanbulda yaşayanlar lütfen baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir adamdan laptop aldım ama baya konuştuk işte biz Allahtan korkarız adresimiz belli vesaire dedi kimlik foto fln da attı sonra anlaştık parayı yolladım sonra tık yok üstelik en son arayınca kapat lan dedi engelledi bide en son dalga geçer gibi hakkını helal et diye sesli mesaj attı dolandırıldım ama tam adresini hatta bina adını oturduğu numarayı bile buldum ama İstanbul'da olmadığım için birşey yapamıyorum orda yaşayanlar varsa o adrese gidebilir mi Allah rızası için ya o kadar biriktirdiğim tüm para gitti üstelik babamdan da sıkışık olduğu dönemde para almıştım. İsteyene kanıt fotoğraflarını atarım makbuz bile attım adama lütfen yardım edin

Not:Daha önce dolandırılmış dava açmış tecrübesi olan biri varsa sonuçlarını anlatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldg409 -- 31 Mayıs 2020; 13:37:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• he kardeş adam zaten kendi kimlik ve adresini atıcaktı . İşin içine din girdiyse bitmis zaten o iş . bi bardak soguk su iç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle değil dostum İBAN sorguladım ve kimlik adresi hemen hemen aynı yerde orda yaşadığına emin gibiyim konuşmasından da belliydi Bağcılar çünkü şivesi vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldg409 -- 31 Mayıs 2020; 12:56:15 >
  • Biz Allah’tan korkarız dediğinde anlamalıydın

• Allahtan korkarız diyen adamla hala iş yapıyorsan kabahat sende.

• 7000 tl ver gideyim.
    Emanette bul

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 1 Haziran 2020; 21:0:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flashtool bilenler lütfen baksın
    11 yıl önce açıldı
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar neden bir kelimeye taktınız onun dışında birsürü bişeyler dedi ikna etme yeteneği yüksekti ve kimlik foto fln filan atınca insan bi anlık dalgınlık inanıyor bilmeden yargılamak güzel tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldg409 -- 31 Mayıs 2020; 13:27:50 >
  • Axhen059292 kullanıcısına yanıt
    Komikli konulara gidin siz

• Geçmiş olsun soğuk su tek çözüm ellerinle adama para göndermişsin adam gelip senden zorla almamış ya dava açsan bile o kazanır
  • İstanbulda yaşayanlar lütfen baksın
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Bilginiz var mı bu konuda elimde kanıtlar var yolayacam dediğine dair makbuz fln da var haklı çıkmaz mıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: coldg409

Bilginiz var mı bu konuda elimde kanıtlar var yolayacam dediğine dair makbuz fln da var haklı çıkmaz mıyım
    Bakma boş konuşanlara git suç duyurusunda bulun

• argn A kullanıcısına yanıt
    Eyv sağolun peki bu konuda bilginiz var mı sonuç verir mi

• quote:

Eyv sağolun peki bu konuda bilginiz var mı sonuç verir mi
    Hukukçu değilim ama olsam da net bir şey söylemek pek mümkün değil tamamen mahkemenin kararı siz hele bir şikayetinizi yapın ondan sonra adım adım netleşir.

• argn A kullanıcısına yanıt
    Emniyet ihbar web sitesi var ya ordan şikayet ettim görüntü ses kaydı attım yeterli olur mu ayrıca emniyet müdürlüğüne gitmeme gerek var mı acaba

• quote:

Emniyet ihbar web sitesi var ya ordan şikayet ettim görüntü ses kaydı attım yeterli olur mu ayrıca emniyet müdürlüğüne gitmeme gerek var mı acaba
    O kadar detaylı bilmiyorum hocam çok şükür hiç yolum düşmedi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.