Şimdi Ara

İSTANBULDA ULAŞIM UCUZ MU DİYODUNUZ......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah akbilimi kaybetmiştim sinir oldum, neyse metroya kadr gittim bgn toplam 4 araç değiştircektim 4 jeton aldım 6 tl bi girdiiiii önce.... akbil olsa aktarmayla kurtarcaktım.

neyse başa gelen çekilir dedim aldım jetonları metroya bindim zeytinburnunda aktarma yapıcam jeton geçmedi meğerse plastik jetonlar varmış değiştirdiler, sonra sirkeciden vapura binicektim metrodan aldığım jetonu denedim olmadı sordum nie olmuyo onların jetonları ayrı dedi. 1.5 tl de ordan birdi 7.5 tl verdm bgn yola.

neden jetonlar heryerde farklı anlamıyorum ki, bir ilin bir jeton türü olur ya vapur için ayrı metro ayrı metrobüs ayrı vapur ayrı kıl ayrı tüy ayrı...

dedim hay alayınızın ................ aktarmada bile akbilim olmadığı için 1.5 tl ödedimya

kim diyo şimdi istanbulda ulaşım ucuz 4 araç kullandım bgn ve 6 tl ödedim. öğrenci olmayıp askeri maaşla çalışan biride olabilirdim maaşın yarısını ulaşıma yatırıyosam bu mudur ucuzluk

kolay gelsin valla, neyseki buldum evde akbilimi rahatladım.....

• teker teker alsaydın bu kadar girmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hoodsan

teker teker alsaydın bu kadar girmezdi

sonuçta her jeton 1.5 tl olmıcakmıydı???
  • akbiline gözün gibi bakarsın artık keza insanlar evine geldiğinde direkt olarak akbiline odaklanıyor ki evden çıkarken bulabilsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa pahalı mı
    6 yıl önce açıldı
    BULGARİSTAN DA NE UCUZ ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.