Şimdi Ara

İstanbulda Ücretsiz web tasarım kursu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşalar, Ücretsiz web tasarım dersi veren yerler var ? çevrenizde varsa bu tarz kuruluşlar, burada paylaşalım, şimdiden teşekkür ederim

• İstanbul'da İSMEK Kurslar'ı var araştır internetten hemen hemen her ilçede var
  • ismekte çoğu kurs kayıtları kapanmış
  • Memleketin canı sağolsun ilimizde ne kurs var nede doğru düzgün anlıyan adam bende oturdum tepeden tırnağa web tasarımı kendim öğrendimCSS, photoshop, indesing, aftereffects şuan profesyonele yakınım
  • peki hocam bunu bende yapabilirmiyim... yani güzel bir program üzerine yoğunlaşıp kendim öğrenebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: visoela

peki hocam bunu bende yapabilirmiyim... yani güzel bir program üzerine yoğunlaşıp kendim öğrenebilirmiyim

İnternette sürüsüne kaynak var hocam gerek videolu gerek görsel.Mesela ben photoshop'u sanalkurs sitesinden 1 haftada öğrendim.Dersleri günlük takip ettim.Diğer programlarda öyle hepsinin kaynağı mevcut.Biraz seni zorlayan kodlama olacaktır.Oda zamanla oturuyor zaten.
  • quote:

peki hocam bunu bende yapabilirmiyim... yani güzel bir program üzerine yoğunlaşıp kendim öğrenebilirmiyim

Dreamweaver, az bucuk photoshop ve flash ile başlasan az buçuk bir site yapabilirsin benim gibi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri Web Tasarım Fiyatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam o zaman ilk olarak Dreamweaver indirme ile başlayayım işe
  • quote:

tamam o zaman ilk olarak Dreamweaver indirme ile başlayayım işe

Divleri oturtursan sitenin yarısını bitirmiş olursun geriye sadece düzenlemesi kalır , tablo olarak başla ondan sonra dğerini yaparsın ama tablo sayfada kaymalar yapıyor diğeri ama kayma vs olmuyor
  • burdaki dersleri takip et photoshop için photoders.com
    dreamweaver derslerinden başlayacaksanhttp://www.sanalkurs.net/dreamweaver-dersleri-8.htm 166 tane ders var öğrenmen için yeterli olacaktır
    ayrıca psgrafik.com
  • çok saol hocam, ins kısa zamanda kaparım
  • Bana internet-programlama konuları hakkında önerebileceğiniz temel kitaplar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

Bana internet-programlama konuları hakkında önerebileceğiniz temel kitaplar var mı?

yukarı
  • quote:

quote:

Bana internet-programlama konuları hakkında önerebileceğiniz temel kitaplar var mı?

yukarı

hocam orada kitap önerisi yok ki, en azından kitapla bu işlerin teknik kelimelerini kavramak istiyorum
  • quote:

quote:

quote:

yukarı

hocam orada kitap önerisi yok ki, en azından kitapla bu işlerin teknik kelimelerini kavramak istiyorum

ciddimisin yoksa espirimi yapmaya çalıştın

• quote:

quote:

quote:

quote:

yukarı

ciddimisin yoksa espirimi yapmaya çalıştın

hocam işyerinde bilgisayar yok ciddiyim :s

• hocam tabiki kendinsin asıl kaynak.web tasarım gibi işlerde deneyerek öğrenmek en etkili yoldur.örnek vericek olursak ben.ilk başlarda 0 bilgim vardı ama hazır kodlarla başladım sonra web tasarıma başladım.çok çok hatam oldu ama hepsini zamanla deneye deneye öğrendim.takıldığım yerlerde google amca sağolsun çok yardımcı oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.