Bildirim
İstanbulda öğrenci için iş

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kadınsan gece külüblerinde garson olarak çalışabilirsin gayet kazançlı hatta okuldan bile -
quote:
Orijinalden alıntı: gangsta_frog
kadınsan gece külüblerinde garson olarak çalışabilirsin gayet kazançlı hatta okuldan bile
hocam kadın agır olmadı mı -
avrupa yakasında ikitelli sanayi bölgesini gezdim. 3 şirketle konuştum ikisi 6 aylık sözleşme istedi. diğeri 11 saat iş 1400 lira teklif etti, demir press makinesi. o ortamlarda çalışmaya değmez dedim girmedim pişman da değilim.
biraz daha evde takılıcam son ay d&r veya marketlere başvurucam :d
istanbul avrupa yakasındayım. -
Küm milyoner olmak istere başvur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dişi olsun bak tibben öyle deniliyor konsomatris olmayacaksın hocam ilanlara bak 100 tl den aşşagı vermiyor club da garson olmak her zaman karlı iştir -
Bende avrupa yakasında olcam hocam garsonluk düşünüyorum ama bakcaz artık peki öğrencilerin en çok başvurduğu yerler nereler fix yer varmı böyle eşit ağırlıkta hukuk gibi -
kadın değilim hocam -
Valla ben de telefon (iphone) alcaktım, para lazım. Dedim bi iş bulayım, adam gibi bişey bulamadım. Bazısı amele gibi çalıştırıyor afedersiniz günlük 50 lira veriyor (garson) şimdi 50 lira az değil tabiki ancak yaptığım işe göre kesinlikle çok fahiş bir rakam. Bazıları tecrübe istiyor, e abicim öğrenciyim ben ne tecrübesi para biriktircem işte. Ben de evdeyim bu aralar dedim kitap okuyayım ingilizcemi geliştireyim bari. Ancak telefon yalan olcak galiba . Eğer güzel bir iş bulursam çalışmayı düşünüyorum ancak bulabilir miyim acaba
-
Kadın ağır değil hakaret de değil ya kadınsındır ya da erkek cinsiyetini soruyor zaten bazen ikisi de olabilesin ama çok nadir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin gibilerin kadın kız ayrımından tiksiniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: gallantt
Sizin gibilerin kadın kız ayrımından tiksiniyorum
düşüyor mu böyle -
quote:
Orijinalden alıntı: gallantt
Laubali tavrınız hayret verici gerçekten. Cinsiyetim erkek değil sayın arkadaşım
özür dilerim hanımefendi -
bnde arkadaşın adına özür dilerim hamfendi. -
özür dilerim yakında doktor olacağım ilgileniyorsaniz. bilgisayar mühendisi de olabilir.
kadın doğru değil mi
Anlamadım bir şey
Ne demesi gerekiyor bayan mı diyeceğiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadın doğru oyna devam -
bi bayan sıfat fiil olarak tutarlı bence -
Kadin. Anlamini biliyormusunda benle. Boyle konusuyorsun???
Seni veleet
Simit sat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- uçak mühendisliği işsizlik oranı
- 2008 öncesi lise diploması e devlete nasıl işlenir
- tyt tarih kavramlar
- tekdüzelik ne demek
- genlik neye bağlıdır
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X