Şimdi Ara

İstanbulda araba öğrenmek için uygun yer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
31.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olimpiyat statının orası hafta sonları ana baba günü oluyor pist yapmışlar aman allahım drift atanlar yarışanlar f1 pilotu gibi özel araçlar fink atıyor izleme gelenler falan her yer araç boş zamanı denk getirirsen iyi yani hafta içi izin alırsın gezersin araçla onda da 2-3 tur atınca güvenlik , abi ya gir ya çık diyor içerde çalış diyor içerisi stat kadar var sandalye falan götürüp park çalışırsın dönersin falan ama zevkli değil arada iett otobüsü geçiyor ..ama hafta sonu ya da bayram tatili resmi tatile denk gelirsen yandın yayalar araçlar delirirsin .. orası kırsal bölge sokakta süreyim dedim suriye gibi olmuş her sokakta 200-300 çocuk kadın sokaktada sürülmez ana caddeleri ise yoğun ama karakolun arka sokakları boş oralarda güzel dönüş çalıştım sokaklarda gezdim ama insan gibi tümsek yok suriyeliler için yapmışlar arabanıza yazık ben altımı vurdum kaç kere yavaşta geçiyorum megan 2 araç.. birde oranın insanı biraz garip yolun ortasında üstünüze yürüyorlar afganistan gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 1 Mayıs 2019; 10:58:9 >

• bahsedilen yerler full acemi kaynıyor bir de lastiğin altına tepsi koyup eğlenen kekolar var

tavsiyem pazar sabah erkenden çık tüm yollar bomboş olur rahat rahat turlarsın
  • Otogarın yanındaki carrefour-bauhaus-metro market üçlemesinin etrafı, zaten sürücü kursları da burda eğitim veriyor... Parkur gibi düşünürsek oldukça uzun 3 şeritli bir alan ve temrin yapılabilecek dönüşler, kavşaklar, parketme seçenekleri bol... Dümdüz top sahası gibi değil yani trafik düzenlemesi var ama trafik yok...

İkinci olarak da fuar olmayan günlerde tüyap fuar alanı otoparkı.. Eğer otoparka izin vermezlerse de tüyapın etrafı genelde sakin zaten... kıraç yönüne alan bol... geç saatlerde trafik sakin...

Aklıma geldikçe eklerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da tek yer var, İstanbulPark

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.