Şimdi Ara

İstanbul yurt fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne kadar acaba yemekli yemeksiz nasıl oluyor fiyatları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaldığın kişi sayısına göre değişir. Yakın arkadaşlarımdan biri 800'e iki kişi kaldı. Yemek olarak sadece kahvaltı. Diğeri de 650ye 3 kişi kaldı. O da sadece kahvaltı dahil. Ben büyük ihtimalle bahsettiğim arkadaşlarla eve çıkacağım. Ev kiraları da değişiyor 900-2000 arasında. Hangi üniversite için soruyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OUaTime

Kaldığın kişi sayısına göre değişir. Yakın arkadaşlarımdan biri 800'e iki kişi kaldı. Yemek olarak sadece kahvaltı. Diğeri de 650ye 3 kişi kaldı. O da sadece kahvaltı dahil. Ben büyük ihtimalle bahsettiğim arkadaşlarla eve çıkacağım. Ev kiraları da değişiyor 900-2000 arasında. Hangi üniversite için soruyorsun ?

Çokmuş ya. Cerrahpaşa tıp için

• quote:

Orijinalden alıntı: mezuntimur

quote:

Kaldığın kişi sayısına göre değişir. Yakın arkadaşlarımdan biri 800'e iki kişi kaldı. Yemek olarak sadece kahvaltı. Diğeri de 650ye 3 kişi kaldı. O da sadece kahvaltı dahil. Ben büyük ihtimalle bahsettiğim arkadaşlarla eve çıkacağım. Ev kiraları da değişiyor 900-2000 arasında. Hangi üniversite için soruyorsun ?

KYK 'ya başvurabilirsin, tıp ve dişçilik okuyanlara kolaylık sağlıyorlar diye biliyorum.
  • Yurttan yurda degisir ama 450den asagı bulamazsın,bi tane 650 ye biliyorum 250 tl burs veriyor kalanlara yani 400 e geliyor sabah ve aksam yemegi metroya yakın

• quote:

Orijinalden alıntı: huytergan

Yurttan yurda degisir ama 450den asagı bulamazsın,bi tane 650 ye biliyorum 250 tl burs veriyor kalanlara yani 400 e geliyor sabah ve aksam yemegi metroya yakın

Cerrahpasaya yakın mı dediginiz yurt?

• O yurdu bize de söylermisin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mezuntimur kullanıcısına yanıt
    Yurt aksarayda ensar vakfına ait yüksek sıralama yapmıs kisileri tercih ediyorlar,cerrahpasa tıp garantiyse o yurdu kacırma,cerrahpaşa tıp ;hasekiyle fındıkzade durakları arasında kalıyo galiba tramvaya binersen 5-10 dk nı alır en fazla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mezuntimur

quote:

KYK 'ya başvurabilirsin, tıp ve dişçilik okuyanlara kolaylık sağlıyorlar diye biliyorum.

Pek sanmıyorum hocam çıkacağını . çoğu arkadaşa çıkmamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: huytergan

Yurt aksarayda ensar vakfına ait yüksek sıralama yapmıs kisileri tercih ediyorlar,cerrahpasa tıp garantiyse o yurdu kacırma,cerrahpaşa tıp ;hasekiyle fındıkzade durakları arasında kalıyo galiba tramvaya binersen 5-10 dk nı alır en fazla

Tamam hocam çok sağolun araştıracağım.

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.