Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi kamu yönetimi gelir mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Burayı düşünen var mı? Burası geçen sene 48 binden almış benim sıralamam 45 bin, burayı kazanma şansım yüksek midir? Olmadı 55 binden Marmara kamu gelir diye düşünüyorum, ikisinin de gelmeme ihtimali beni geriyor??

Bu sıralamaya tercih edilecek güzel bir üni ve bölüm değil mi istanbul Üniversitesi ve kamu yönetimi? Bölüme de ilgim var, severek okuyacağım bölüm üstelik. İşsizlik ihtimali çok yüksekmiş, o biraz içimi sıkıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantesneo -- 12 Temmuz 2017; 20:9:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• U

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kasova

Kamu yönetimi yerine, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkileri tavsiye ederim dostum. İş imkanı daha fazla eğer endişen iş olanağı ise.

İÜ kamudan mezun olmak ile Uludağ, Kocaeli kamudan mezun olmak aynı mıdır peki? Uluslararası ilişkileri sevmiyorum pek, üstelik ingilizce olması cabası. İÜ kamunun derslerine göz attım, zevkle gireceğim derslerden oluşuyor, bölüm tamı tamına bana uygun ve pdr psikolojiye nazaran çok daha mutlu olurum okumaktan ve büyük ihtimalle de severek okuduğum için ortalama üstü bir diploma için çalışırım. Siyasetten, okumaktan, araştırmaktan, kütüphaneye oturup ders çalışmaktan asla kaçınmayan asosyal bir bünyem var. Sırf bölüm derslerini adam akıllı anlayabilmek öğrenebilmek için Türkçe kamu yönetimi istiyorum, ingilizce seviyem sıfır olduğu için ingilizce okursam ne kamudan ne İngilizceden bir şey anlayamam.

Peki devlete girme imkanım da mı sıfıra yakın? Gerekirse 4 boyunca kpss kasarım, benim için hiç sıkıntı değil bu, hoşuma giden derslere ve sınavlara çalışmak bana orgazmik bir zevk veriyor. Sırf torpilim yok diye de o kadar çalışmamın üstüne 2.5 - 3k lık olsun bir memur posizyonuna atanamayacaksam da olmadı kafama sıkar giderim lanet olsun gelecek bu kadar kesin karanlıksa ve hiçbir ümit yoksa yaşamanın ne anlamı var!

• Kpss'ye gireceksen çokta fark etmiyor üniversite fakat tabiki istanbul üniversitesi daha iyidir ve kpss için sana ekstra avantaj sağlar, dersi işleyen hocalar daha kaliteli sonuçta.

Eğer istiyorsan bu bölümü oku. Aklına başka bölüm takma o zaman. Evet kpss için çok çalışman ve iyi puan alman gerekecek ama isteyerek çalışacağın için zevk alacaksın ve o çalışma koymayacak sana. En kötü 2-3 sene içinde atanırsın mezuniyetten sonra o da en kötü.

Dediğim gibi severek yapacaksan hiç düşünme git oku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.