Şimdi Ara

İstanbul üniversitesi ingilizce işletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• leş hocam işletme topluluğu bile adam gibi değil puan olarak muadili hacettepe(ing) bin basar ama ygs kötü değilse odtü Gs işletme için çabala hayatını kurtar

• Hocam biz işletme iktisata sadece kız tavlamak için ugruyoruz ordada genelde kız çogunlukta oluyor . Bölüm olaraktan çok vasat bence gidiceksen en en iyi üniversiteye gitmelisin yada kötü üniversitede iyi bölüme gitsen daha iyi olur
  • Yukarıdakiler bişey bilmiyor onları takma. Eğer SBFdeki işletmeye gidersen beyazıttaki ve biraz gözünü açarsan bişeyler kovalarsan boş kalmazsın, sağlam bölüm. Kabineye bakmadın mı yarısı işletme mezunu onların yarısıda İstanbul işletme. Eğer yukardaki gibi iki harf peşinde koşmazsan çevre yaparsan boş kalmazsın.

• Kardeşim hedefim orası ve çevremden olumlu yorumlar alıyorum hiç bakma onlara devam

• Ben hazırlıktayım. Hazırlık gerçekten zor geçiyor bunu bil. Yani şöyle diyemezsin "ben kazandıktan sonra hazırlığı yata yata geçerim"

Bölüm,dersler,hocalar hakkında daha yorum yapamayacağım "yukarıdaki i.ü ingilizce işletme okumuşlar" gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka126 -- 27 Mart 2016; 22:19:56 >
  • Çok kötüdür hocam sakın gitmeyin. (dedi bir İstanbul işletme isteyen kişi.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.