Şimdi Ara

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF ''ANA KONU'' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
8.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı anda farklı üniversitelerde 4 yıllık lisans programı okumak yasaklandı malesef.

Orijinalden alıntı: Cihat Yavuz

Aynı anda farklı üniversitelerde 4 yıllık lisans programı okumak yasaklandı malesef.

nası yani? mesela bu sene anadolu üni. yazsam okuyamam mı aynı anda? ya da örgün.

Eğer girdiginiz bölüm kontejyanlı bir bölüm ise 4 yıllık okudugunuz bölüm okuyamazsınız ancak kontejyan yoksa yazabilirsiniz diye biliyorum .ben :) yanlış yönlendirme yapmıyım

aynen ben de öyle biliyorum, anadolu aöf işletme ve auzef, bir de ataatürk üniversitesi açıktan bir bölüm okuyup aynı zamanda anadolu aöf okuyan arkadaşım var.

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Tamamen rezillik, iktisatta okuyorum, ilk sınav notlarla alakalı değildi, ve 2 kere dondu sınavım.

Notlarda hoca bol bol Osmanlıdan bahsetmiş, sınavda ise Roma tarihinden Ortaçağdan sormuş, şaka gibi...

Sınavım dondu ve yapamadım arkadaş...

Sakın ola sakın yazılmayı düşünenler yazılmasın...

evet bencede hiç bulaşmayın...paranıza yazık...üstelik bunlarda çan eğriside yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lazer__

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Tamamen rezillik, iktisatta okuyorum, ilk sınav notlarla alakalı değildi, ve 2 kere dondu sınavım.

Notlarda hoca bol bol Osmanlıdan bahsetmiş, sınavda ise Roma tarihinden Ortaçağdan sormuş, şaka gibi...

Sınavım dondu ve yapamadım arkadaş...

Sakın ola sakın yazılmayı düşünenler yazılmasın...

evet bencede hiç bulaşmayın...paranıza yazık...üstelik bunlarda çan eğriside yok

Değerli arkadaşlar İstanbul Üniversitesi açıladı daha 2 sene oluyor eksik yönleri tabiki var mesela çan eğrisi ve internetten olan vize sistemi bu sene tamamen düzeliyor yani bunu çalışmaları bitmek üzere.

• sen söylemessen nereden bilcekler ki aynı anda 2 açıköğretim okudunu kimsenin ruhu duymaz bence.

Aynı anda farklı üniversitelerde 4 yıllık lisans programı okumak yasaklandı malesef.

saçma kimse karışamaz 2 hatta 3 üniversite okuyabilirsiniz aynı anda .mesela biri istanbul diğeri anadolu veya atatürk ve örgündeki bölümle birlikte 3 oluyor.
    istanbul üniv acıköğretim de okuyorrum 2.üniversite kapsamında 370 tl verdim üniversite sınavı ile gelirseniz 340 lira.veriliyor. öğrenci temsilcimiz var.vize sınavı internetten oluyor final üniversitede. bütünleme sınavımız var.
    derslerden bazına ödev veriliyor.vize sınavının ağırlığı %20 (internetten olduğu için) final %80 oluyor.geçme notu 60 sınıf geçme notu 50 olmak zorunda.dır.
    çan eğrisi yok böylelikle.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.