Şimdi Ara

İstanbul üni Bilgi ve belge yönetimi vs Dokuz Eylül üni sosyoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tm-3 te 120 bindeyim. Sizce hangi bölümü yazmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagertha Lothbrok -- 19 Temmuz 2016; 20:00:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• deü sosyoloji

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

deü sosyoloji

Hocam biraz açılar mısınız?

• Lagertha Lothbrok kullanıcısına yanıt
    Aslında iki bölümünde iş imkanı kısıtlı. Ama sosyoloji okumak daha zevkli olur ve en azından kamuda iş imkanın olur. Bilgi ve belge yönetimi hakkında pek fikrim yok. Ben olsaydım sosyolojiyi seçerdim, zaten büyük ihtimalle felsefe seçeceğim ve sosyolojiyle çap yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Aslında iki bölümünde iş imkanı kısıtlı. Ama sosyoloji okumak daha zevkli olur ve en azından kamuda iş imkanın olur. Bilgi ve belge yönetimi hakkında pek fikrim yok. Ben olsaydım sosyolojiyi seçerdim, zaten büyük ihtimalle felsefe seçeceğim ve sosyolojiyle çap yapacağım.

Hocam tanıdık bir rehberlikçi bilgi ve belge yönetimi oku rahat atanırsın diyor ama ben de DEÜ sosyoloji istiyorum. Teşekkürler yorum için

• Bilgi belge yönetiminde kütüphaneci oluyorsun. Marmara bilgi belge yönetimi mezunu kızla tanıştım kız kotonda satış danışmanlığı yapıyor. O bölümü yazma hocam iç açıcı değil durumu. Sosyoloji daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucilled

Bilgi belge yönetiminde kütüphaneci oluyorsun. Marmara bilgi belge yönetimi mezunu kızla tanıştım kız kotonda satış danışmanlığı yapıyor. O bölümü yazma hocam iç açıcı değil durumu. Sosyoloji daha iyi

Teşekkürler hocam öyle görünüyor

• Up arkadaşlar yardım lütfen

• Sosyoloji seçmelisin bence iş imkanı fazla değil doğru ama imkanları bulmak da senin elinde.ni çok alanda çalışabilirsin danışman olabilirsin formasyon yapıp öğretmen olabilirsin araştırmacı olabilirsin bu kendini ne kadar geliştirdiğine bağlı.hep gönlümün bir köşesinde duracak bir meslek hukuk okuyacağım ama ileride sosyoloji okumayı da düşünüyorum.çok çok ayrı bir meslek bence.sürekli sorgulayarak araştırarak düşünerek bakarsan hayata hem insan olarak hemde meslek açısından kendini çok geliştirirsin düşünme sosyoloji yaz.sosyoloji okuyanlar hep ayrıcalıklı oluyor bence.diğer bölüm hakkında bilgim yok ama gün geçtikçe böyle meslekler artıyor birkaç sene popüler oluyor ama sonra sönüp gidiyor boşver bence o bölümü

• quote:

Orijinalden alıntı: monaroza1

Sosyoloji seçmelisin bence iş imkanı fazla değil doğru ama imkanları bulmak da senin elinde.ni çok alanda çalışabilirsin danışman olabilirsin formasyon yapıp öğretmen olabilirsin araştırmacı olabilirsin bu kendini ne kadar geliştirdiğine bağlı.hep gönlümün bir köşesinde duracak bir meslek hukuk okuyacağım ama ileride sosyoloji okumayı da düşünüyorum.çok çok ayrı bir meslek bence.sürekli sorgulayarak araştırarak düşünerek bakarsan hayata hem insan olarak hemde meslek açısından kendini çok geliştirirsin düşünme sosyoloji yaz.sosyoloji okuyanlar hep ayrıcalıklı oluyor bence.diğer bölüm hakkında bilgim yok ama gün geçtikçe böyle meslekler artıyor birkaç sene popüler oluyor ama sonra sönüp gidiyor boşver bence o bölümü

Hocam çok teşekkür ederim, detaylı bir analiz olmuş. DEÜ sosyoloji yazıp gideceğim.

• Yolun açık olsun inşallah severek okursun

• Sosyoloji tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: monaroza1

Yolun açık olsun inşallah severek okursun

Sağolun hocam. Aynı şekilde şimdiden bölümün hayırlı olsun.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.