Şimdi Ara

İSTANBUL'UN NEYİ MEŞHUR? :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
6.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyisiyle kötüsüyle baya meşhur şeyleri varmış bu İstanbul'un...
  • Boğazı meshur beaa
  • Apaçisi meşhur.
  • Türkiye'deki tek şehirdir İstanbul
    (bana göre)
  • Arttıracak?
  • Tabiki koyunu meşhur.
  • onu bilmiyorumda İstanbul / Bodrum / Antalya olmasa dünyada bilinmiyoruz o kadar söyliyeyim yurtdışına çıktım bu 3 il dışında zaten bilinmiyoruzda yine bu şehirlere geliyolar ama herkes istanbul istanbul diyodu herkes gelmek istiyor.
  • şeyi
  • Diğer Şehirlerde Olmayan İstanbul'da Olan İstanbul'u Görmemiş Her insana Meşhur
  • çengelköy hıyarı
  • altın dedikleri taşın topragın aslında CENABET oluşu
  • keşke istanbulda yaşasaydık
  • Genelev konusuna dönmüş burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 19 Ağustos 2010; 13:04:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

keşke istanbulda yaşasaydık

1 senedir istanbuldayım bir yerden bir yere gitmeyi yaşadığın zaman o kadar istemeyebilirsin ama boğaza indinmi tüm yorgunluk ve sıkıntılar gidiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman erkek

altın dedikleri taşın topragın aslında CENABET oluşu

...meşhur?
  • megaköy oluşuyla meşhur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

1.zürafa sokak.hemen adresini tarif edeyim sana.
    Bankalar Caddesi Zürafa Sokak No:3 Karaköy/İstanbul hemen sana kısaca tarif edeyim nasıl gideceğini.
    şimdi galata kulesini herkes bilir.o galata kulesine giden uzun bir yokuş vardır.oradan çıkıyorsunuz hemen kuleye gelmeden az aşağıda "HAMAM" yazılı kırmızı bir tabela var sağa doğru ok işaretli.ince,uzun,dar bir sokak aşağıya hafif yokuşlu şekilde iniyor.ara sokağı iyice takip et iyice git hemen ilerde.

şimdi diyeceksiniz ki sen nerden biliyorsun bunları ben galata kulesine giderken bir abimle gidiyordum o söylemişti bana.o ara sokağa uzaktan baktım ilerde bayağı bi kalabalık toplanmıştı yani hepsi erkekti

Vay İstanbul vayy!

yaa aga istanbul böyle bir şehir.ama orayı pek tavsiye etmiyorum yaşlı kadınlar varmış.arkadaşlarımdan duyduğuma göre karşıda aksaray,laleli,şirinevler falan buralarda var yani malın iyisi hem bu dediğim yerler genelev tarzı değil kızı alıyorsun otelde ağırlıyorsun

Şirinevlerdeki hala duruyor mu? Acil cvp pls

gitmedim,görmedim,bilmiyorum ben arkadaşlarımın yalancısıyım

Atatürk heykelinin gösterdiği bina olduğunu duydum ama gidip görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçresiz bilim adamı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

1.zürafa sokak.hemen adresini tarif edeyim sana.
    Bankalar Caddesi Zürafa Sokak No:3 Karaköy/İstanbul hemen sana kısaca tarif edeyim nasıl gideceğini.
    şimdi galata kulesini herkes bilir.o galata kulesine giden uzun bir yokuş vardır.oradan çıkıyorsunuz hemen kuleye gelmeden az aşağıda "HAMAM" yazılı kırmızı bir tabela var sağa doğru ok işaretli.ince,uzun,dar bir sokak aşağıya hafif yokuşlu şekilde iniyor.ara sokağı iyice takip et iyice git hemen ilerde.

şimdi diyeceksiniz ki sen nerden biliyorsun bunları ben galata kulesine giderken bir abimle gidiyordum o söylemişti bana.o ara sokağa uzaktan baktım ilerde bayağı bi kalabalık toplanmıştı yani hepsi erkekti

Vay İstanbul vayy!

yaa aga istanbul böyle bir şehir.ama orayı pek tavsiye etmiyorum yaşlı kadınlar varmış.arkadaşlarımdan duyduğuma göre karşıda aksaray,laleli,şirinevler falan buralarda var yani malın iyisi hem bu dediğim yerler genelev tarzı değil kızı alıyorsun otelde ağırlıyorsun

Şirinevlerdeki hala duruyor mu? Acil cvp pls

gitmedim,görmedim,bilmiyorum ben arkadaşlarımın yalancısıyım

Atatürk heykelinin gösterdiği bina olduğunu duydum ama gidip görmedim.

Herkes duyuyor, kimse gidip görmüyor zaten

• Böylelikle en meşhurun da daha meşhurunu öğrenmiş oldum...
  • 28 yıldır İstanbulda yaşıyorum neyi meşhur olduğunu keşfedemedim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.