Şimdi Ara

İstanbul'un En Tehlike Semti (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
6
Favori
32.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

İstanbul'un En Tehlike Semti


(En Son Oy Tarihi: 23.7.2020)
Giriş
Mesaj
  • kasimpasa dolapdere okmeydani tarlabasi haskoy. bari beyoglu yazsaydin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükçekmece niye yok acaba? PKK Sempazitanları mı dersin, molotofçular mı dersin, uyuşturucu hap satanlarımı dersin. Nerde kötülük orda Küçükçekmece. Allah'tan küçükçekmecenin sakin mahallelerinden birinde yaşıyorum. KANARYA mahallesi çok tehlikeli.
  • Gaziosmanpaşa'da doğdum büyüdüm hayatım burda geçti denildiği gibi tehlikeli bi yer falan değil arkadaşlar çok abartmışlar
  • Pendik ve Maltepe nerde?
  • kağıthane kadar nezih biryer mi var neden eklenmiş anlamadım. 6 sene orda yaşadım hiçbir sorunda olmadı gayet güzel bir semt. gaziosmanpaşaya sık sık giderim daha önümü kesen falan olmadı ama metrekare başına 10 apaçi düşüyor. beyoğlu,tarlabaşı buralar istanbulun en tehlikeli yerleridir gece vakti bi gidin ara sokaklarda dolaşın sağ çıkma ihtimaliniz düşüktür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momstifler -- 7 Aralık 2013; 0:33:10 >
  • Babam taksici ona sordum. Hacı hüsrev dedi. Hatta oraya gitmek isteyen olursa taksiye almıyormuş.zaten almadıkları için bilerek söylemiyorlarmış. bazılarıda "merak etme abi yakınında inicem" diyormuş. Dar sokakları olduğu için arabanın etrafını sarıyorlar. Kaçamıyorsun binevi taksim. Zaten bu semtleri anlamıyorum. Esenlerde karabayırın oraya akşam girdim. Girmez olaydım. Sanırsın dağbaşı. Ne polis birşey yapabiliyor ne halk ses çıkarıyor. Etraf keş kaynıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankette Avcılar yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakun 23 -- 7 Aralık 2013; 1:13:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

    6 Yaşından beri istanbulu gezerim (toptan gıda) işimiz dolayısıyla şıkların hiç birini işaretlemedim yada bahsettiğiniz küçük olayları hesaba katarsak oturacak semt kalmaz.

    Mahalle olarak. 1.Numara Hacıhüsrev 2.Kuştepe 3.Sarıgöl ama orası şimdi dağıtıldı eskisi gibi değil. Şıklarda Bayrampaşa'nın olmasına şaşırdım burada doğdum burada yaşıyorum buranın adını kötüye çıkaran 2 olay vardı. 1. Kolera salgını hikâyesi 2.Cezaevi elbette semtin kabadayı takımı vardı durduk yerde gelip sana bulaşmazlar ayaklarına dolanma dönüp bakmazlar zaten kendi aralarında hır çıkara çıkara birbirlerini temizlediler,çoğu mezarda kalanları içerde ama bunlardan heryerde var.Yok aga ben patırtı istemem derseniz tavsiyem YEŞİLYURT'dur, on numara semt bahçe içinde evler çok beğenirim.

    şuan sarıgolde oturuyorum arka mahalleyi darmaduman etti polis her ay şafak baskını yapıyorlar ve buralar yıkıldı sarıgol yakınına trnin en büyük tema parkı VİALAND acıldı arka taraf tokı girdi burdakıler fatihe gönderildi




  • SULTANBEYLİDE YAŞAYAN BİLİR
  • Ben bi kere Ümraniyeye arkadaşın evine gitmiştim. Camdan bakınca yoldan akrep arabaları falan geçiyordu sirenler falan
  • kendi semtim diye demiyorum ZEYTİNBURNU
  • Gaziosmanpaşa mı sadece ismi var oda Gazi Mahallesi, Karayolları ve çevresi sayesindeydi şimdi ayrıldı Sultangazi oldu bende Gazi Mahallesinde oturuyorum yaşayan bilir ne kadar tehlikeli biryer olduğunu anket eski olduğu için sanırım sonuç Gaziosmanpaşa.
  • Adana..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köyiçi ikitelli karabayir dolapdere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esenler karabayır
  • Bağcılarda oturuyorum , önümde kızı kaçırdılar ...
  • Tehlike falan bilmem anadolu yakasını çoğu yerini gezdim ama oturduğum yer Üsküdar için konuşucam. Üsküdar selamsız tarafları eskisi gibi değil şafak operasyonu falan oldu ama hala o işler dönüyor toygar, valide-i atik mahalleleri delikanlıları bile çingenedir (çoğu tanıdığım lanet eder) buralara gelicek bi erbab varsa İcadiye , bağlarbaşı , kuzguncuk taraflarını öneririm çingenesi yoktur delikanlısı doludur.
    Semt-i Müdafa
    Semt-i Üsküdar!

    Fikirtepeden uzak durun , sultanbeyliden kaçın abi arkanıza bakmadan kaçın
  • oy verenlerin çoğu zaten bildikleri 1 2 semti yazmış, yalnız kartala 22 oy veren kim ya bu aslında pekte tartışılacak bir konu değil her bölgede pislikler var ama tarlabaşı dolapdere hachüsrev üçlüsünün yer aldığı beyoğlu başı çeker
  • Bağcılar diyenler Esenler'e gitmemiş. Hayatımda böyle bi mekan görmedim. Her türlü pisliği var. Tek güzel yanı çok güzel bi tantunicisi olması. Esenler çok kötü yer
  • En tehlikelisini bilmem ama Esenyurtta bir neden olmaksızın dayak,bıçak,mermi yiyebilir polis tarafından arabaya bindirilebilir sigaranızın içindeki tütüne kadar aranabilirsiniz adama diyorum abi bildiğimiz sigara içini kırıp tek tek tütünlere bakıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.