Şimdi Ara

İSTANBUL’UN EN DANDİRİKTEN ÜNİLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Değil. Öyle yerlerde üni okuyan üni okuyorum demesin. Dersaneye yazılın daha iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kesinlikle katılıyorum hocam yeni açılmış üniversite yeni gelişmeye başlayacaktır gelişebileceği bile kesin değil benim gözümde bu üniler çırak

• bu ön yargı niye?
  • ösymdekituvaletpompası kullanıcısına yanıt
    En saçma yerde olabilir bence

nedeni şu dostum ben sana açıklayayım, sonradan açılan özel üniversiteler kampüsleriyle ya da açılan bölümleriyle çok övünürler diğer üniversiteler gibi olmak isterler, bu okulların geleceği butiktir, kaliteli eğitim yuvaları gibidir, bu yüzden köklü özel ve devlet üniversitelerine göre şanssızdırlar, bu üniversitelerin çoğu başlık gibi dandirikten yerlere kurulurlar, atlas üniversitesinin kağıthanede olması gibi, burslu okuyanlar burslu oldukları ve para vermedikleri için şanslı oldukları kadar ücretli okuyanlarda bir o kadar figüran
    ama bu saydıklarımın dışında gayet kaliteli özellerde burslu okuyanlar var mükemmel hakları, güzel üniversiteler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsén -- 8 Eylül 2020; 18:49:59 >
  • beykent, arel, istanbul ticaret, nişantaşı, fatih sultan mehmet...

edit: diğerlerine üşendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipponax -- 8 Eylül 2020; 19:56:58 >
  • İTÜ, İÜ, koç, boun, sabanci dışında belki 7-8 tane daha vardır. Geri kalan 25-30 okulu at çöpe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 8 Eylül 2020; 20:13:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carlsén kullanıcısına yanıt
    hocam okulun konumuna göre değerlendirmek bana mantıklı gelmiyor. marmara'nın tıp ve dişi başıbüyük'te. o zaman marmara en kötü devlet üniversitesi diyelim? tercih edecek öğrenci zaten orayı seçerek gidiyor. tercih zamanında bir sürü üniversite dolaşma imkanı buldum. atlas'ın kampüsü uzak olabilir ama bina ve donanım açısından bence gayet iyiydi. eğitimi ne kadar iyi olacak onu bilemiyorum onu zaman gösterir. istün diye bir üni açıldı bu sene. 1. tercihe yazanlara direkt %50 burs veriyordu. oraya da gidip ziyaret ettim ama üniversite havası yoktu bile. 2 tane dershane binasını koyup üni tabelası çakmışlardı. üstelik de zeytinburnu'nda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

hocam okulun konumuna göre değerlendirmek bana mantıklı gelmiyor. marmara'nın tıp ve dişi başıbüyük'te. o zaman marmara en kötü devlet üniversitesi diyelim? tercih edecek öğrenci zaten orayı seçerek gidiyor. tercih zamanında bir sürü üniversite dolaşma imkanı buldum. atlas'ın kampüsü uzak olabilir ama bina ve donanım açısından bence gayet iyiydi. eğitimi ne kadar iyi olacak onu bilemiyorum onu zaman gösterir. istün diye bir üni açıldı bu sene. 1. tercihe yazanlara direkt %50 burs veriyordu. oraya da gidip ziyaret ettim ama üniversite havası yoktu bile. 2 tane dershane binasını koyup üni tabelası çakmışlardı. üstelik de zeytinburnu'nda.
    Hocam bence okulun bir ciddiyeti bir duruşu olmalı. 2 tane bina dikip ben üniversite yaptım demekle olmuyor.disaridan bakınca gerçekten burası üniversite diyebileceksin. Türkiye'de bu hissi baba bir şekilde yaşayabileceğin okul odtu'dur. Konumundan ziyade ozerklesmis bir yer gibi. O bölgenin tamamından ilim irfan fiskiriyor sanki.

Sabancı kampüsü mesela pek o hissi vermiyor. Yine tabii kral bir okul yanlış anlayıp linc etmesin kimse.Boun kampüsü zaten efsane. Mevzunun denizle de alakası yok ama bahçeşehir'de de o ağırlık var. Koç'ta ormanların içine peşkeş çekilmiş arazilere güzel yerlesmis.

Konudan ve bahsettiğiniz okullardan bağımsız olarak yazdım bunları.

Bir tek bu okullar böyle demiyorum. Böyle okullari tercih etmeye gayret edin demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 8 Eylül 2020; 20:23:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ben sadece örnek verdim, okulun yeri de gelişmişliğine etki eder bence, ayrıca marmara bir devlet üniversitesi kaç senedir en iyi tıp ve diş hekimliği öğrencilerini ağırlıyor, başıbüyükte olması bir şeyi değiştirmez, konu marmaraya gelmişse devletin maltepe’de büyük bir arsa satın aldığını ve kampüslerini oraya taşıyacağı söylentileri var, atlas üniversitesinin kağıthanede olup olmamasını önemli bulmuyorsanız gelişmişliğini de zaman belirler benim gözümde böyle

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    bahçeşehirin kampüsünde ne gibi bir ağırlık var? boğaz kenarında bir cafeye benziyor üniversiteden çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Satoshi Nakamoto

bahçeşehirin kampüsünde ne gibi bir ağırlık var? boğaz kenarında bir cafeye benziyor üniversiteden çok.
    tabii bir boun değil ama bence iyi.
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Yoo ulaşımı felan gayet iyide adamlar 40 50 yıllık binada eğitim veriyor üstelik 5.8 de sonra heryeri çatladı. Bir binası yeni sanırımda hemen diğer binası eski ve 2 binayı birleştiren 3 katlık yerde kolon dahi yok. Deprem sırasında çökecek bu orta kısım en başta
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.