Şimdi Ara

İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Tıp Ücretli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ilk defa öğrenci alacak sıralamam 40089 ücretli gelme ihtimali var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle gelir ama okulu pek beğenmedim hocam. İzmirde yaşıyorum istanbula okulları dolaşmak için gittim ve fakülteyi tanıtmak için 2-3 araştırma görevlisi koymuşlar bir tanesi konuşmayı bile bilmiyor. Labları çok yeterli gelmedi bana tek iyi yanı 4 kadavrası olması. Eğitim kalitesi düşük olacak gibi ona göre yazın. İlk tercihe %50 indirim veriyormuş bu arada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezotericsurgery

Büyük ihtimalle gelir ama okulu pek beğenmedim hocam. İzmirde yaşıyorum istanbula okulları dolaşmak için gittim ve fakülteyi tanıtmak için 2-3 araştırma görevlisi koymuşlar bir tanesi konuşmayı bile bilmiyor. Labları çok yeterli gelmedi bana tek iyi yanı 4 kadavrası olması. Eğitim kalitesi düşük olacak gibi ona göre yazın. İlk tercihe %50 indirim veriyormuş bu arada.
    Lokman hekim tıp ile ilgili ne düşünüyorsunuz hocam birde 4 kadavra iyi bir sayı mı ben pek anlamıyorum bu işlerden mesela lokman hekimde 3 kadavra varmış
    Hocam şöyle söyleyeyim bazı devlet tıplarda çok eski ve berbat durumdaki kadavralar varken bazılarında hiç yok. 4 kadavra çok iyi bir sayı ama kadavra tek başına yeterli değil maalesef. Kadavra üzerinden sana eğitimi iyi verecek hoca da lazım. Özel üniversiteler neredeyse her yıl 2 kadavra alıyor adamlarda para var sonuçta. 3 kadavra da gayet iyidir. Lokman hekim hakkında çok bir bilgim yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ezotericsurgery

Hocam şöyle söyleyeyim bazı devlet tıplarda çok eski ve berbat durumdaki kadavralar varken bazılarında hiç yok. 4 kadavra çok iyi bir sayı ama kadavra tek başına yeterli değil maalesef. Kadavra üzerinden sana eğitimi iyi verecek hoca da lazım. Özel üniversiteler neredeyse her yıl 2 kadavra alıyor adamlarda para var sonuçta. 3 kadavra da gayet iyidir. Lokman hekim hakkında çok bir bilgim yok hocam.
    Hocam Atlas Üniversitesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.