Şimdi Ara

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi(Devlet) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
3
Favori
15.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

3. Sinifta ıstanbulun en iyi devlet hastanesine geçiyoruz okuduğumz binanın ne önemi var ki

nereye geçiyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PGAL

quote:

3. Sinifta ıstanbulun en iyi devlet hastanesine geçiyoruz okuduğumz binanın ne önemi var ki

nereye geçiyorsunuz?

göztepe eğitim ve araştırma hastanesine. Adı değişti ışte oranın medeniyet üniversitesi göztepe eğitim ve araştırma hastanesi oldu

çapa kaçıncı oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

nereye geçiyorsunuz?

göztepe eğitim ve araştırma hastanesine. Adı değişti ışte oranın medeniyet üniversitesi göztepe eğitim ve araştırma hastanesi oldu

çapa kaçıncı oluyor

yok çapa üniversite hastanesi devlet hastanesi değil:) tebrik ediyorum bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nereye geçiyorsunuz?

çapa kaçıncı oluyor

öyle ayrımlarda mı varmış hiç anlamıyorum onları yanlış mı yönlendirildim diyordum ben de

teşekkürler ben de tebrik ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nereye geçiyorsunuz?

çapa kaçıncı oluyor

göztepe de şimdi üniversite hastanesi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: PODO

quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueMorales

quote:

Orijinalden alıntı: DeLune

quote:

quote:

bence kimse özel filan zannetmiyordur yeni fakülte olduğu için bu kadar düşüktür.

vala kime ben medeniyet ünv kazandım desen ilk sorusu orası özel mi olacaktır. kendimizden biliyoruz :)

Artık internet var araştırmak çok da zor olmasa gerek, en kötü rehber hocalarına sorarlardı. yeni fakülte sonuçta eksiği boldur.

Ben dersane hocama sordum özel ora dedi.klavuzdan bakıp devlet olduğunu görünce yazdım bence seneye cok farklı bi sıradan alıcak bu sene yeni olduğu için böyle oldu sıralama

rehber hocalar bile özel diye biliyor. haklısın puanlar seneye yükselir.

Hocam hazırlık sınavının zorluk derecesi nedir.siz geçtiniz mi sınavı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bence kimse özel filan zannetmiyordur yeni fakülte olduğu için bu kadar düşüktür.

vala kime ben medeniyet ünv kazandım desen ilk sorusu orası özel mi olacaktır. kendimizden biliyoruz :)

Artık internet var araştırmak çok da zor olmasa gerek, en kötü rehber hocalarına sorarlardı. yeni fakülte sonuçta eksiği boldur.

Ben dersane hocama sordum özel ora dedi.klavuzdan bakıp devlet olduğunu görünce yazdım bence seneye cok farklı bi sıradan alıcak bu sene yeni olduğu için böyle oldu sıralama

rehber hocalar bile özel diye biliyor. haklısın puanlar seneye yükselir.

Hocam hazırlık sınavının zorluk derecesi nedir.siz geçtiniz mi sınavı?

hazırlığı okumamak için muafiyet sınavını diyorsan onu 240 kişi arasında sadece 1 kişi tek geçti. hazırlık bölümü ise kolaydır çalışmanıza bakar biraz. Ben hazırlığı okuyup geçtim.

• hortlatayım dedim ben de medeniyet tıp kazandım herkes özel sanıyor :D ayrıca binalar kötüymüş falan cerrahpaşa da öyle diye biliyorum üniversite yeni binalar idareten alınmış binalar biz görmesek de ilerde iyi bir üniversite olacaktır istanbulda olması yeter :D
  • eğer düşündüğüm yer ve binaysa orayı ben de özel sanıyordum otobüsle hep önünden geçerim kadıköye giderken hatta bir arkadaşım üniversitenin adının medeniyet olupda bu kadar medeniyetden uzak yeri ve binası olması çok komik demişti gülmüştük şimdi aklıma geldi konuyu görünce devletse sonuçta istanbulda yenide olsa yazılır bence tıp zaten her yerde tıp ilerde puanı yükselir
  • bende şaşırdım en kötü ilk 5k bekliyordum burayı.
  • quote:

tercih döneminde haberim vardı buranın devlet olduğundan. tutuyordu. yine de yazmadım. :D
  • Bina kötü diyenlere aldırmayın Çapayla Ctfnin binalar kadar olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Bina kötü diyenlere aldırmayın Çapayla Ctfnin binalar kadar olamaz

çapa ve ctf şehir dışına taşınıcak deniyordu 3-4 sene önce.Hala öylemi,binaları depereme dayanıksızmış.
  • Maltepe yerleşkesindeki hazırlık binası kötü.ama göztepedeki yeni yapılan binayı bitirmişler bu sene lisans eğitimi orda başlıyor.gittim gördüm fena değil

• quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

quote:

çapa ve ctf şehir dışına taşınıcak deniyordu 3-4 sene önce.Hala öylemi,binaları depereme dayanıksızmış.

Gecekondular o binaların yanında villa kalıyor o derece

Şehir dışına taşınmayacak. Yenileme projesi başlatıldı 5 sene içinde tüm binalar yıkılıp tekrar modern ve lüks şekilde yapılacak. O 5 sene umarım 7-8 olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

quote:

Gecekondular o binaların yanında villa kalıyor o derece

Şehir dışına taşınmayacak. Yenileme projesi başlatıldı 5 sene içinde tüm binalar yıkılıp tekrar modern ve lüks şekilde yapılacak. O 5 sene umarım 7-8 olmaz

Bürokrasiye güvenme :D

• quote:

Maltepe yerleşkesindeki hazırlık binası kötü.ama göztepedeki yeni yapılan binayı bitirmişler bu sene lisans eğitimi orda başlıyor.gittim gördüm fena değil

ben de cuma günü gidio görmeyi planlıyorum hocam kötü mötü napalım muafyeti geçemezsek ordayız bu sene sorun olmaz benim için yani ne kadar kötü olabilir ki bunu yazarken korktum ama :D düşündüğümden kötü olursa yandık :D
  • Yeni açılması ve çoğu kimsenin haberi olmaması (gerçi o sıralamayı alan tıpçı bir genç araştırmacıdır da neyse) gibi nedenlerle 8k ile almıştır bence seneye 5 6k ya gelir hatta 4 e bile gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Yeni açılması ve çoğu kimsenin haberi olmaması (gerçi o sıralamayı alan tıpçı bir genç araştırmacıdır da neyse) gibi nedenlerle 8k ile almıştır bence seneye 5 6k ya gelir hatta 4 e bile gelebilir.

adamların binası yok ki.merak edip medeniyeti araştırsa biri direkt yazmaktan vazgeçer.bu sene kimseye hazırlık atlatmazlar okutacak yerimiz yok diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 15 Ağustos 2013; 1:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Yeni açılması ve çoğu kimsenin haberi olmaması (gerçi o sıralamayı alan tıpçı bir genç araştırmacıdır da neyse) gibi nedenlerle 8k ile almıştır bence seneye 5 6k ya gelir hatta 4 e bile gelebilir.

adamların binası yok ki.merak edip medeniyeti araştırsa biri direkt yazmaktan vazgeçer.bu sene kimseye hazırlık atlatmazlar okutacak yerimiz yok diye.

Ben tercihin son günü gidip baktım ve kocaeli yazdım.

Hastanesi iyi olabilir ama yeni açılan bir fakülteye girmek çok riskli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.