Bildirim
İstanbul konya yolu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Boluda güzel tesisler var ben tek mola verdiğim için buralarda duruyorum ama ilk olduğu için sen 2 hatta vaktin varsa 3-4 mola ver. Sen hız sınırlarına uyarak git radar olsa ne olacak.
Ankara'ya geldikten sonra çevre yolunda çalışma var haberin olsun. Adamlar çevre yolunu bizim evin önündeki sokağa verdiler :) Sonradan tabela koydular zaten Konya tabelasını görürsün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun yola çıkacağın araç Volkswagen ise şimdiden keyifli yolculuklar ama başka marka araçsa şimdiden geçmiş olsun yolda kaldınız bile...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genellikle şehir giriş ve çıkışlarında radar bulunur. Vaktiniz varsa eski bolu dağı yolundan geçip et yiyebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben gecen sene, efsane aracim golf 7 1.6 tdi ile pursaklar cikisindan bi kac km sonra 250 kmh ile radara girmistim. 250 kmh ile giderken 100 kmh gibiydi. Gidiyor namussuz.
Ha bu arada o bolgeye dikkat edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Kefelon
Uzun yola çıkacağın araç Volkswagen ise şimdiden keyifli yolculuklar ama başka marka araçsa şimdiden geçmiş olsun yolda kaldınız bile...
Bmw'de yolda kalır mı?
istanbuldan konya yönüne gideceksen radar yerleri,
ankara otoyol gişe çıkışına gelmeden 300 metre fln önce orta refujde beklerler gişelere yaklaşma tabelesını görünce 120 ye sabitle,
orayı geçtkten sonra ankara da kulu makasa gelmeden meşhur bi tepe var o tepeyi çıktıktan sonra sagda dururlar ama genelde boş huniler olur
kuludan dönünce cihanbeyliyi konya arasında konya tarafına 40 km kala bi radar daha durur bunlar fixtir.
3 yıldır gezici radarla karşılaşmadım ama ondan onceki yıllarda gezici radar cok fazlaydı. -
Kardeş kafan güzelmiş hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam ben 100 ü pek geçmicem ilk yol tecrübem olduğu için birazda ağırdan yavaş yavaş gitmek istiyorum. 100 le gidersem bir sıkıntı olmaz sanırım. Tüneller de 80 i geçince radara giriyormuşsun diye duydum doğru mudur ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kefelon
Hocam teşekkürler gece gece güldüm
Otobanda 131km geçmedikçe radar sıkıntın olmaz zaten,Ankaradan sonrasıda şehir dışlarında 120 şehir merkezlerinde tabelalara uyarsan sorun olmaz...Ankaraya kadar zevkli Ankaradan Konya yolu biraz sıkıcıdır... -
Merhaba.
Sanırım İstanbul'dan gideceksiniz. Bir kaç tane tesis önerebilirim. Bolu dağı'nda İsmail'in yeri var. Şiddetle tavsiye olunur. Bolu'nun Ankara tarafındaki çıkışında Köroğlu var. Çok güzel köftesi var. Gerede çıkışını geçince Dorukkaya diye bir yer var. Diğer ismi Cankurtaran. Bir diğer ismi Karayolları bakım işletme şefliği. İstanbul-Ankara otobanının en zirve noktası. 10 numara bir tesis. Hele tesisin bir arka tarafı var. Süper yeşil. Çizgi filmlerden fırlamış gibi. Arkasında yapay göl var. Gölün kenarında kamelyalar olması lazım. Orada kahvaltı yapabilirsiniz. Veya yemek yiyebilirsiniz. Bazı futbol takımlarının kamp yaptığı bir tesistir burası.
Ankara tarafına giderken sağda.
Ben de Konya'lıyım. Size hayırlı yolculuklar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X