Şimdi Ara

İstanbul İçi Bisiklet Turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Forumda bir çok yorumlarda bisiklete sahip bi çok arkadaş dikkatimi çekti. Belirlenen bir tarihte topluca, İstanbul içi bisiklet turu düzenleyelim mi ?

Herkes müsait olduğu zamanı da belirtirse, daha iyi organize oluruz. Ramazandan sonra olursa daha iyi olur gibi, hem oruç tutan arkadaşlarımız da katılabilmiş olur.

rotayı hep beraber belirleyelim. Ortak bi noktada buluşalım ve herkes mesajına nerde oturduğunu yazarsa, o bölgede oturan arkadaşlar birlikte gelebilirler ortak buluşma noktamıza.

Şimdilik yazacaklarım bu kadar, sizce nasıl olur ??
    Paylaş

1) Engineer ! (Küçükçekmece/İstanbul)
    2) Yuyushi (Anadolu Yakası)
    3) Alaska Yolcusu (Kemerburgaz)
    4) 4EverPain (Esenler)
    5) Mythology (Küçükyalı)
    6) SütMısırı (Bakırköy)
    7) fatihto (Anadolu Yakası)
    8) EyesOnYou-TR (Anadolu Yakası)
    9) gel pc pc
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Olursa güzel olur da öncelikle hangi yakada olacak? O kesinleştirilirse, katılım da ona göre şekillenecektir. :)

Anadolu yakası olursa her şekilde bana uyar, Avrupa yakasında olacaksa merkezi bir yerde toplanırsanız iştirak edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuyushi

Olursa güzel olur da öncelikle hangi yakada olacak? O kesinleştirilirse, katılım da ona göre şekillenecektir. :)

Anadolu yakası olursa her şekilde bana uyar, Avrupa yakasında olacaksa merkezi bir yerde toplanırsanız iştirak edebilirim.

Dostum zaten avrupa yakası da olsa, atıyorum anadolu yakasına en yakın yerlerde olur. ortaköyden başlarız beşiktaş, ordan şişli, mecidiyie vs. Anadolu da da olsa kadıköy vs.

Yani tamamen gelenlerin ortak isteğine bağlı. Ben avrupa yakasında oturuyorum hem de küçükçekmecede Ama anadolu yakasında buluşma kararı alınırsa, gelirim hiç sıkıntı değil. Önemli olan hızlıca organize olup, tarihi ve rotayı belirlemek.

• ben de avrupa yakasında kemerburgaz tarafındayım. avrupa tarafında sarıyer, ortakoy, boğaz çevresi güzel olabilir. anadolu yakası olursa ona da gelmeye çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

ben de avrupa yakasında kemerburgaz tarafındayım. avrupa tarafında sarıyer, ortakoy, boğaz çevresi güzel olabilir. anadolu yakası olursa ona da gelmeye çalışırım.

Tamamdır dostum ekliyorum listeye adını.
  • Abilerim eğer tura kadar bisikletimi yetiştirebilirsem,tercihlerimde istediğim lise çıkarsa gelirim .Yaş 14.Gelebilir miyim ? Yer İstanbul Esenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcomposer -- 31 Temmuz 2013; 18:08:00 >
  • Yaz beni de.

Yuyushi'nin yancısıyım

Anadolu yakası Küçükyalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa Orhangazi Bisiklet turu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverPain

Abilerim eğer tura kadar bisikletimi yetiştirebilirsem,tercihlerimde istediğim lise çıkarsa gelirim .Yaş 14.Gelebilir miyim ? Yer İstanbul Esenler.

Tabiki kardeşim. Amaç, birlik ve beraberlik zaten. Bayramda ya da bayramdan sonra için bi tarih belirleriz. Umarım yetişir bisikletin.

Mythology: ekledim dostum seni de listeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

quote:

Orijinalden alıntı: 4EverPain

Abilerim eğer tura kadar bisikletimi yetiştirebilirsem,tercihlerimde istediğim lise çıkarsa gelirim .Yaş 14.Gelebilir miyim ? Yer İstanbul Esenler.

Tabiki kardeşim. Amaç, birlik ve beraberlik zaten. Bayramda ya da bayramdan sonra için bi tarih belirleriz. Umarım yetişir bisikletin.

Mythology: ekledim dostum seni de listeye

Teşekkürler.Geriye kaldı tercihlerde herhangi bir anadolu lisesi çıkması ve carraro race 12 fb bisikletimi almak .Ama çıkmazsa gelemeyeceğin .1.59 boya yeter mi o ya ? Ama bu aralar boy atarım diye düşünüyorum.Ne dersin abi bunu alsam mı ?

• Bisikletten beklentilerine bağlı aslında. Boy olarak bilemeyeceğim gerçekten. Forumda konusu açılmıştı sanırım, bi araştır istersen.
  • Avrupa Yakası Bakırköy tarafındayım. Aslında Bakırköy/Beşiktaş/Kadıköy(Vapurla) ordanda Üsküdardan Anadolu yakasında yakın olan arkadaşları alırız. Veya onlar Beşiktaşa gelir Beşiktaştan Şişli Mecidiyeköy Taksim yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

Avrupa Yakası Bakırköy tarafındayım. Aslında Bakırköy/Beşiktaş/Kadıköy(Vapurla) ordanda Üsküdardan Anadolu yakasında yakın olan arkadaşları alırız. Veya onlar Beşiktaşa gelir Beşiktaştan Şişli Mecidiyeköy Taksim yapılabilir.

Toplayarak gitmek mantıklı gibi. Bu arada, ekliyorum hocam adınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 21:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Anadolu yakasındayım..kesin söz beremiyorum ama yer be eotaya karae verdiğinizde gelmeye çalışırıö.. Çok uzun bir tur olursa kondüsyonum yermeyebilir :)

Bir de ekibin yaşlarını da yazsa güzel olur sanki ilk başlıkta.. 14 yaş ortalamasında 30küsürlük biri olarak ampul gibi göze batmak istemem

Yok hocam olur mu öyle şey Başımızda bir büyük olması iyidir

Bu arada benim yaş 22.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 21:37:46 >
  • ben de 22 yaşındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaska Yolcusu -- 31 Temmuz 2013; 22:02:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Ok hele bir rotaya, güne karar verin.. Tekrar uğrayacağım uygunluk durumuna göre katılmaya çalışırım

Tamamdır hocam, zaten kesinleşince tarih ve rota, herkese teker teker Özel Mesaj atacağım.
  • Ekle beni anadolu üsküdar

• quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

Ekle beni anadolu üsküdar

Ekledim dostum.

Bu arada, bu gidişle anadolu yakasında olacak gibime geliyor tur Çoğu kişi Anadolu Yakasından. Bence ufaktan şekillendirmeye başlayabiliriz güzergahı, ne dersiniz arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

Ekle beni anadolu üsküdar

Ekledim dostum.

Bu arada, bu gidişle anadolu yakasında olacak gibime geliyor tur Çoğu kişi Anadolu Yakasından. Bence ufaktan şekillendirmeye başlayabiliriz güzergahı, ne dersiniz arkadaşlar ?

Vapurlar 21.30 a kadar çalışıyor. Kamp dahil olursa şöyle fikir atayım ortaya önce yarımadayı eminönünden başlayıp gezeriz yollar çok uygun ordan gece yolu olarak anadoluya geçip aydos ormanına mtb yapmaya geliriz kamp yapar sonraki gün dönüş rotasına başlarız

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.