Şimdi Ara

İstanbul Hakkında Sorum Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İstanbul'dan iş teklifi aldım. Daha önce hiç İstanbul'da bulunmadım. Çalışacağım yer Gebze'de olacak. Şirket taşınmam için şu ilçeleri önerdi; Kartal, Pendik, Tuzla, Gebze. Şirket arabası evden işe götürecek o yüzden sıkıntı yok.


    Fakat sorum şu; Kartal, Pendik, Tuzla, Gebze ilçeleri arasında hangisi yaşamak için, merkez çarşısı, gezilecek yerler, avmsi, gelişmişlik falan açısından iyidir?


    2. sorumda Gebze'ye en uzak Kartal kalıyor. Misal Kartal'dan Gebze'ye sanırım 20 km civarı. Hergün gitmek sorun olur mu trafik vb.?


    Teşekkürler.




  • up

  • İşe en yakın adresi seç, anladığım kadarıyla iş yeri marmaray hattı üzerinde de değil bu yüzden araçla her gün o trafik çekilmez, Gebze organizenin içindeyse hele daha da beter, sabah gidiş saati akşam da dönüş saati katil eder adamı... Maltepe'den gebze organizeye her gün en az 1 buçuk saatte gidiliyor, akşamları da aynı durum geçerli o yüzden iş yerine en yakın olan ve trafiği de en makul olan yeri araştır. Bu bir, ikincisi de kiralar; Kartalın kirası ev kredisi kadardır ve insan kendini çok kötü hisseder o yüzden kira giderini de hesapla, Kartal'da 50 yıllık eski binaya 10-13 bin lira kira ödemek yerine tuzla ya da gebzede yeni binalara daha uygun kira ödersin...

  • eve online siparişler geliyor artık marketin yakınlığı çok sorun değil.evin işe yakınlığı ve kira miktarı önemli,evin sakin ortamda oluşu önemli. yola bakıyorsa yoldan arabalar geçiyorsa yada güneş almıyorsa kuzeye bakıyorsa sıkıntı. istanbulda kiralar yüksek eğer teksen direkt 1+1e geç.büyük eve boşa para vermeye gerek yok.para biriktirirsen ve orda kalıcı olursan ev alırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

    Hocam online sipariş değil. İnsan evden çıkınca yürüme mesafesi ile bir market, cafe, avm falan istiyor. Sanırım Tuzla veya Pendik olacak. 2+1 düzgün 8-10 bin tl arası eşyalı olacak gibi.

  • HaydiBakalim kullanıcısına yanıt
    hocam artık hemen heryer aynı oldu bence. Üsküdar'a da gitsen Çekmeköy'e ya da Pendik'e de gitsen hemen hepsinde aynı tarz mahalleler var. market falan artık heryerde var. sadece BİM demiyorum yani özel marketler mesela Çağrı market falan da heryerde var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.