Bildirim
İstanbul gokyuzu kizardi (SS'li)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Bunlar kar bulutları, karayel ile birlikte Tükiye'ye giriş yaptılar. Bu gece Trakya genelinde kar yağışı bekliyoruz. -
Utanmistir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma
Bunlar kar bulutları, karayel ile birlikte Tükiye'ye giriş yaptılar. Bu gece Trakya genelinde kar yağışı bekliyoruz.
Newtonun kafası -
quote:
Bunlar kar bulutları, karayel ile birlikte Tükiye'ye giriş yaptılar. Bu gece Trakya genelinde kar yağışı bekliyoruz.
Hava durumunu aktardığın için teşekkür ediyoruz elma, kısa bir reklam ardından bülteni kapatıcaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lu£
Utanmistir.
İyidi bu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zodiac Killer
quote:
Hava durumunu aktardığın için teşekkür ediyoruz elma, kısa bir reklam ardından bülteni kapatıcaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zodiac Killer
quote:
www.youtube.com/watch?v=4__-Wt7A3o8
-
quote:
ve şimdi hava durumunu dinlendiniz -
Hocam Resmini çalıyorum instagram'da ben çekmişim gibi paylaşıyorum kusra bakma
Bizim orda dolu + gökkuşağı vardı -
quote:
Orijinalden alıntı: Poinoo
Hocam Resmini çalıyorum instagram'da ben çekmişim gibi paylaşıyorum kusra bakma
Sorun degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X